Antena Meniu Search
x

Ouăle de țară se vând pe internet

Ouăle pentru Paşte se vând, şi ele, mai nou tot pe internet. Zeci de anunţuri sunt postate, în această perioadă, pe site-uri de vânzări

Vezi și

Ouăle pentru Paşte se vând, şi ele, mai nou tot pe internet. Zeci de anunţuri sunt postate, în această perioadă, pe site-uri de vânzări

Preţurile sunt similiare cu cele de anul trecut. Atenţie însă de unde cumpăraţi. Multe dintre produse nu sunt depozitate corespunzător şi pot afecta sănătatea.

Doamna Lenuţa are în gospodăria din comuna Hotarele, judeţul Giurgiu, doar câteva zeci de găini pe care le creşte. Acum, înainte de Paşte abia face faţă cererilor de ouă ecologice. Le vinde cu 70 de bani bucata şi oferă transport gratuit la Bucureşti. Şi cum prin viu greu e mai greu să promovezi o afacere, s-a gândit că cea mai bună modalitate este, fireşte, internetul.

Cei care nu au reuşit să-şi promoveze afacere pe internet, vin în pieţe. Preţurile sunt, însă, mai mari.

Pe lângă costul ridicat, riscurile pentru consumatori sunt mari. Ouăle nu sunt ţinute în condiţii corespunzătoare, iar termenul de valabilitate indicat de vânzător este foarte mare.

Cei care vor să fie siguri de calitatea produselor, pot cumpăra din marile magazine. Un cofraj cu 10 ouă se vinde cu 3 lei şi 90 de bani, iar cei care vor să aibă în coşul de Paşte doar ouă bio plătesc peste 12 lei. Sunt soluţii şi pentru cei mai comozi: ouăle gata fierte şi vopsite. Preţul unui ou numai bun de pus pe masa de Paşte este de 1 leu şi jumătate.

Românii cumpără în jur de 180 de milioane de ouă în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, cu 50% mai mult decât într-o lună obişnuită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ouăle de țară se vând pe internet