Antena Meniu Search
x

(P) Pictura pe numere, deopotrivă relaxantă și educativă! Pasiunea pe care nu știai că o ai!

Pentru a realiza propriile tablouri, nu este nevoie să urmezi cursuri complicate de pictură sau să înveți teoria culorilor. Bucuria unui pictor este resimțită și dacă practici pictura pe numere, care a apărut ca o metodă de divertisment, dar în timp a ajuns să fie percepută drept o formă de terapie prin artă.

de Redactia Observator

la 25.08.2022, 14:26

Ce este pictura pe numere?

Metoda este simplă și accesibilă oricui, indiferent de vârstă, de talent sau de experiența lucrului cu culori pe pânză. Sunt folosite diferite suporturi cu suprafete delimitate prin numere, fiecare dintre acestea indicând ce culori se potrivesc în locurile respective. Astfel, artistul este ghidat în permanență să realizeze tabloul dorit.

La o comandă efectuată în magazinul online Criando.ro, vei primi un set care conține toate elementele necesare realizării propriei opere de artă. Iată ce se va afla în pachetul pe care îl vei primi la adresa indicată!

  • • o pânză din bumbac cu desen conturat, cu diferite dimensiuni: 30 x 30 de centimetri, 40 x 50 de centimetri, 50 x 65 de centimetri, 60 x 75 de centimetri, 70 x 90 de centimetri, 80 x 100 de centimetri și 90 x 120 de centimetri.
  • • o ramă din lemn pe care este întinsă pânza;
  • • tuburi cu vopsea acrilică de înaltă calitate, care nu necesită amestecare cu apă;
  • • 4 pensule de dimensiuni diferite;
  • • o coală de hârtie de tip ciornă, cu desenul conturat pentru exercițiu, care va servi ca o îndrumare excelentă înainte de a picta propriu-zis pe tablou;
  • • cleme metalice pentru a agăța tabloul în orice loc din casă dorești, după ce îl termini.
  • • o cutie din carton de calitate, lucios, cu mâner și design personalizat, care poate fi oferită cadou.

Teme recomandate pentru pictura pe numere

Succesul acestui hobby care este în același timp terapie și artă a condus la o mare diversificare a temelor. Prin urmare, sunt disponibile următoarele categorii: flori, peisaje, anotimpuri, orașe, spiritualitate / religie, fantasy, iubire, dans, muzică, erotic, cupluri, portrete, animale, păsări, sport, balerină, pentru copii, abstract, picturi celebre, începători, avansați, dimensiuni mici și dimensiuni mari.

De exemplu, în categoria dedicată copiilor există posibilitatea de a realiza pânze cu personaje din basme, din benzile desenate sau cu animăluțe simpatice. În categoria Anotimpuri sunt incluse peisaje diverse, care reprezintă diferite peisaje de primăvară, vară, toamnă și iarnă.

În categoria Spiritualitate și religie există numeroase modele de icoane, care reprezintă principalele personaje și sfinți din religia creștină, precum și desene cu îngeri sau cu simboluri care aparțin altor spiritualități, precum cel chinezesc yin și yang.

Beneficiile asigurate de pictura pe numere

Acest hobby le permite începătorilor să descopere secretele picturii, iar avansaților să se perfecționeze în lucrul cu culori și în cunoașterea tehnicilor care presupun realizarea de peisaje, de portrete sau de picturi abstracte.

Practicarea acestei forme de artă permite desprinderea temporară de sursele de stres și îmbunătățește considerabil starea de spirit. Numeroase studii demonstrează faptul că persoanele cu astfel de preocupări sunt mai calme și, în același timp, mai creative.

Comandă primul tău set de pictură pe numere și vei descoperi un hobby deosebit, care îți va aduce numeroase beneficii și satisfacții!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » (P) Pictura pe numere, deopotrivă relaxantă și educativă! Pasiunea pe care nu știai că o ai!