Antena Meniu Search
x

(P) Tu cum îți petreci timpul liber? Mulți apelează la Pictorul Fericit

O metodă inedită și interesantă de a petrece timpul liber într-un mod creativ și relaxant este pictura pe numere, care captează atenția atât celor mici, cât și adulților.

de Redactia Observator

la 26.04.2021, 15:39

O pictură pe numere oferă momente deosebite de a fi propriul artist, transferându-te într-o lume nouă, care te captivează cu o multitudine de culori, peisaje unice, fericire și relaxare.

Pictorul Fericit ofera experiente minunate, unice si care tin o viata prin gama de produse oferite publicului larg.

Nu este nou acest concept pe piața din România, însă a început să ia amploare în ultimii anii. Probabil din impresia că nu toată lumea le poate picta, multă lume s-a crezut stângace la început, descoperind ulterior că o pictură pe numere se realizează în pași simpli și tot ce este nevoie pentru a o crea este de răbdare.

Deși la prima vedere pare destul de greu de realizat, picturile pe numere sunt mai simple ca niciodată. Este un concept creat cu exactitate, adică, pictura o vei realiza în funcție de numerele afișate pe pânză, care coincid cu nuanțele de culori din kit.

Despre Pictorul Fericit

Este un brand care are sediul în Suceava și a devenit cunoscut destul de rapid, atât la nivel local, cât și național, care a încântat de-a lungul timpului publicul cu o paletă foarte largă de picturi pe numere.

Paleta de picturi include peisaje din natură, păsări, flori, mașini, pentru el, pentru ea cât și tablouri celebre set de pictat, toate aceste fiind adresate pentru toate vârstele. De fapt, oricine poate finaliza cu succes o astfel de pictură pe numere deoarece, vine la pachet cu toate ustensilele necesare.

Cele 3 pensoane sunt pe diferite mărimi, concepute special pentru a nu depăși liniile, culorile pe bază de acril și apă specifice fiecărui tablou, fiind numerotate corespunzător, pânza de canvas și, nu în ultimul rând, un autocolant cu pictura pe numere după care vă puteți ghida.

Kit-ul de la Pictorul Fericit poate conține sau nu șasiu, iar un șevalet ar putea fi comandat tot de aici. Vă permite să pictați mai ușor, ca adevărați profesioniști.

Deși la prima vedere, o astfel de pictură pare mai degrabă o provocare, mai ales pentru cei care încearcă pentru prima dată, Pictorul Fericit pune la dispoziție picturi de dificultate diferită. Mai mult decât atât, acestea pot fi un cadou inedit pentru oricine, deoarece oferă o experiență inedită, un tablou pe care îl putem ține ca și amintire pe peretele din living sau din dormitor.

O pictură de acest gen poate fi considerată ca un trofeu personal, cu care ne putem mândri de fiecare dată când o privim.

Arta de a picta

Se spune că arta are rolul de a relaxa, de a depăși limitele, de a crea și de a elimina energii negative. Mai mult decât atât, doar și prin simpla observare a unei picturi, poate reduce hormonul stresului.

Așadar, Pictorul Fericit vă pune la dispoziție o alternativă inedită de a vă petrece timpul liber într-un mod creativ și inedit.

Adresa cu sediul local:

Str. Marasesti, nr. 18, et.1. cam. 2 Suceava, România.

Telefon: 0754 459 540

E-mail: [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » (P) Tu cum îți petreci timpul liber? Mulți apelează la Pictorul Fericit