Antena Meniu Search
x

Pandemia aglomerează programul la starea civilă

Pandemia le-a anulat planurile de căsătorie multor cupluri. Restricţiile i-au ţinut departe de ofiţerii de stare civilă.

de Sorin Tanţoş

la 08.07.2020, 17:30

Vezi și
  • Tinerii au ales să-şi unească destinele în timpul săptămânii. 
  • Primăria Târgu Mureş a amenajat un spaţiu în aer liber unde oficiază cununia.

Aşa se face că imediat ce s-au reluat activitatea cu publicul la primăria din Târgu Mureş zeci de tineri au venit să-şi unească destinele. Cum cererea este mare angajaţii au modificat programul, iar îndrăgostiţii pot alege să se căsătorească marţea, vinerea sau în weekend.

Nimic nu poate sta în calea iubirii, nici măcar pandemia. Aşa că tot mai mulţi tineri au ales să-şi unească destinele în timpul săptămânii. 

Cum în pandemie oficiile de stare civilă au fost închise, o dată cu ridicarea restricţiilor angajaţii primăriei fac cu greu faţă cerererilor viitorilor soţi. 

Claudiu Maior, consilier primărie: Până acum, dacă am avut mulți doar sâmbăta și duminica, de acum în colo avem de marți începând. Şi bineînțeles, dacă e nevoie, vor sta angajații noștri cât mai mult timp.

Şi pentru ca primul sărut al soţilor să fie la fel ca pe vremuri, primăria Târgu Mureş a amenajat un spaţiu în aer liber unde oficiază cununia, iar mirii nu sunt obligaţi să poarte masca de protecţie. 

Secretul unei căsnicii fericite este o combinaţie de mai mulţi factori: compatibilitate, înțelegere și compromis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Pandemia aglomerează programul la starea civilă