Antena Meniu Search
x

Parada Babel Fest, petrecere de zile mari la Târgovişte

A fost petrecere de zile mari, aseară, pe străzile din Târgovişte, unde s-a desfăşurat parada Babel Fest! Au participat nuntaşi din 30 de ţări. Iar spectacolul a fost completat de lăutari, căruţe trase de cai, muzică şi jocuri de artificii. Distracţia nu se va termina prea curând.

de Redactia Observator

la 04.06.2019, 17:05

Vezi și

A fost petrecere de zile mari, aseară, pe străzile din Târgovişte, unde s-a desfăşurat parada Babel Fest! Au participat nuntaşi din 30 de ţări. Iar spectacolul a fost completat de lăutari, căruţe trase de cai, muzică şi jocuri de artificii. Distracţia nu se va termina prea curând, pentru că mireasa a promis o petrecere care va ţine toată săptămâna!

Sute de nuntaşi din 30 de ţări au animat, aseară, străzile din Târgovişte. Toţi au pornit la drum cu un singur gând, să fascineze pe toată lumea. 

Spectatorii au filmat cu telefoanele tot ce s-a întâmplat la Babel Fest

De la nuntă, nu au lipsit lăutarii şi nici căruţele cu cai. 

Unul dintre participanţi spune că "totul este foarte frumos, totul e organizat bine, excepţional. E foarte bine că se organizează astfel de parade pentru spectatori, pentru târgovişteni şi pentru elevi că e o amintire pentru ei".

Cei care au ajuns la nuntă s-au bucurat de acrobaţii şi jonglerii cu foc din partea participanţilor, dar şi de focurile de artificii. 

Iar spectatorii au filmat cu telefonul cele mai frumoase momente. 

O spectatoare spune că "avem o nepoţică care participă aici la festivitate, la paradă, am venit cu toţii cu nepoţica cea mică, cu mama ei cu toţii". 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Parada "Babel Fast" este la a noua ediţie şi a reunit anul acesta trupe de teatru din Cehia, Polonia, Rusia, India, Franţa, Scoţia şi multe alte ţări. Târgoviştenii se pot bucura de spectacole cu teme diferite până duminică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Parada Babel Fest, petrecere de zile mari la Târgovişte