Antena Meniu Search
x

Video Parcul unic în România, unde se găsesc 20 de insecte gigant. Turiştii au făcut coadă încă din ziua deschiderii: "Nu am mai văzut, extraordinar"

Buburuze, lăcuste, fluturi şi muşte de doi metri înălţime care mişună printre oameni. Nu este scenariul unui film de groază, ci este vorba de un parc tematic. Acesta se află lângă municipiul Odorheiu Secuiesc şi este plin de figurine gigantice. Insect Park a devenit deja un punct de atracţie turistică în zonă încă din ziua deschiderii. 

de Redactia Observator

la 29.07.2023, 09:09

Vezi și

În premieră pentru România, 20 de insecte gigant, au devenit atracţia principală din Odorheiu Secuiesc. Totul a fost posibil, după ce o echipă tânără, pasionată de aceste vietăţi, a vrut să-i înveţe pe localnici, dar şi pe turişti o lecţie de biologie.

Fazakas Katona Kinga, manager turistic: Ideea principală a pornit de la faptul că aceste insecte sunt mici de mărime. Pot fi studiate doar cu lupa. Iar în parcul nostru, aceste insecte sunt gigantice. Este un parc interactiv, deoarece unele insecte se mişcă şi scot sunete. Aceste ore de biologie le va deschide minte şi ochii, deoarece chiar dacă insectele nu sunt foarte drăguţe, sunt foarte utile pentru natură. 

Cele mai multe dintre figurinele care se pot vedea la Insect Park, au fost create în Asia, iar cele care au o dimensiune mai mică au fost făcute la o imprimantă 3D, chiar în Odorheiu Secuiesc. Datorită tematicii inedite, încă din prima zi, turiştii au luat cu asalt Insect Park, unic în România şi al doilea din Europa.

Cătălin Ştefan, turist: Este foarte frumos. Ne place. În special, celei mici i-a plăcut foarte mult. Nu am mai văzut un astfel de parc la noi în ţară. Este foarte drăguţ.

Ofelia Solomon, turist: Este extraordinară ideea. Foarte frumoasă. Minunată.

Cei care vor să vadă cu ochii lor insectele gigant, o pot face în fiecare zi, începând cu ora zece, iar preţul unui bilet de intrare este de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Parcul unic în România, unde se găsesc 20 de insecte gigant. Turiştii au făcut coadă încă din ziua deschiderii: "Nu am mai văzut, extraordinar"