Antena Meniu Search
x

Părintele Cleopa: "Toţi cei cu CIP în buletin vor fi executați"

Mult disputatele buletine cu CIP au devenit realitate. Începând din această lună se vor schimba încet, încet cărțile de identitate. Un motiv în plus de îngrijorare pentru cei care le văd ca fiind uneltiri malefice.

  Astfel, părintele Cleopa de la Mănăstirea Gai din Arad îşi avertizează enoriaşii că bucăţica de plastic e o “unealtă a diavolului”. Mai mult, cei care o acceptă îşi vor pierde sufletul.

Dar nu este pentru prima dată când părintele vede într-o astfel de schimbare influențe malefice. El a devenit cunoscut graţie ideilor sale înverşunate împotriva cardurilor de sănătate.

Mai exact, deoarece cuvântul "card" se citeşte "drac" de la coadă la cap, călugărul e ferm convins că invenţia este o "unealtă a diavolului" şi şi-a avertizat enoriaşii că nu trebuie să accepte aşa ceva.

Nu sunt singurele lucruri de care ar fi bine să ne ferim. Preotul este îngrijorat și de preţurile din magazine care se termină cu 99, dar şi de băuturile pe bază de cofeină, care ar conţine... avortoni.

Acum, călugărul este şocat că autorităţile vor să implementeze noile buletine cu cip, care ar duce, susţine el, la pierderea sufletului. Mai mult, părintele Cleopa spune că toţi cei care le vor accepta vor pieri în 2032, când crede că va fi sfârşitul lumii.

foto: dcnews.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Părintele Cleopa: "Toţi cei cu CIP în buletin vor fi executați"