Antena Meniu Search
x

Parintele Iustin Parvu va fi inmormantat joi

Le-a schimbat viata si le-a tamaduit sufletele. Parintele Iustin Parvu e acum o rugaciune inaltata la cer. Pentru multi oameni viata s-a schimbat dupa o intalnire cu marele duhovnic

Vezi și

Cateva cuvinte simple, pline de sfintenie si rugaciunea parintelui erau suficiente pentru a schimba viata unui om. Iustin il stie pe duhovnicul de la Neamt din copilarie. Ajuns ca din intamplare sa munceasca pe santierul viitoarei manastiri, barbatul si-a schimbat viata dupa discutiile cu marele duhovnic. S-a facut cioban si a gasit chemarea intr-o viata simpla, in mijlocul naturii. Povesteste ca in chilia parintelui uitai de zadarniciile acestei lumi. Timpul se oprea in loc. “El era un sfant. Ce sa mai vorbim, Domnule. Cand intrai in chilie amuteai”, a spus Iustin Pavaleanu.

Dispareau toate fricile si te simteai eliberat ca dintr-un corset stramt. “Veneai la el a doua zi, nu mai erai omul acela. Parca nu o fost nimic. Trecea tot. Erai nou. Nu mai erai in mocirla. Ca un nou-nascut erai”, a mai afirmat omul.

Parintele ii invata pe toti lectia iubirii, a iubirii de Dumnezeu si de aproape. Prin rugaciune, parintele a facut multe minuni. Acum, calugarii de la manastirea din Neamt ii roaga pe toti cei care au fost martorii unor astfel de intamplari pline de har sa dea marturie, pentru ca ele sa fie scrise intr-o carte.

Parintele Iustin Parvu va fi inmormantat maine, la pranz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Veţi mai comanda de pe Shein şi Temu dacă vor creşte taxele?
Observator » Stiri sociale » Parintele Iustin Parvu va fi inmormantat joi