Antena Meniu Search
x

Părinţii amendaţi de Poliţie din cauza plânsetelor copilului contestă amenda

Pentru lacrimile unui copil bolnav, doi părinţi au fost amendaţi cu 500 de lei! Băieţelul de doi ani a plâns în toiul nopţii iar o vecină a chemat poliţia, spunând că nu mai suportă zgomotul. Agenţii i-au sancţionat pe părinţi care spun că e un gest inuman.

Vezi și

Pentru lacrimile unui copil bolnav, doi părinţi au fost amendaţi cu 500 de lei! Băieţelul de doi ani a plâns în toiul nopţii iar o vecină a chemat poliţia, spunând că nu mai suportă zgomotul. Agenţii i-au sancţionat pe părinţi care spun că e un gest inuman.

La două dimineaţa, doi agenţi de poliţie au bătut la uşa celor doi părinţi din Popeşti-Leordeni, după ce o vecină s-a plâns de zgomotul pe care-l făcea copilul de doi ani.

Barbu Marian, tatăl copilului:  "Dacă el era şi bolnav acum, se trezeşte noaptea şi plânge. Nu am făcut petreceri, nu am dansat nu am făcut gălăgie. Copilului ce să-i fac, să-i pun bandaj la gură?"

Tatăl spune că a încercat să le explice poliţiştilor că băiatul e bolnav şi chiar le-a arătat un document de la medic.

Pe acelaşi subiect

Barbu Marian, tatăl copilului: "O enterocolită ceva la stomac, aşa i-a găsit şi îl mai doare stomacul mai plânge. A zis că pe el nu-l interesează că a primit telefonul şi trebuie să-şi facă meseria."

500 de lei amendă au primit părinţii pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice prin "producerea de zgomote şi larmă provenite de la copilul minor (...) în vârstă de doi ani şi 4 luni" se arată în procesul verbal.

De cealaltă parte, reprezentanţii poliţiei Ilfov spun că, în urmă cu trei săptămâni, aceeaşi familie a mai primit un avertisment tot din această cauză.

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt IPJ Ilfov: "Sancţiunea a venit oarecum graduală. Pentru că în alte dăţi au fost avertizaţi verbal. Copilul producea zgomote cu jucăriile pe gresie, maşina de spălat şi televizorul erau pornite şi se vorbea foarte tare."

Şi alţi părinţi au fost revoltaţi de sancţiune. 

Vecina care a reclamat totul la 112 locuieşte chiar sub apartamentul celor doi părinţi. Reporterii Observator a încercat să ia legătura cu ea, dar femeia nu a fost de găsit.

Barbu Marian, tatăl copilului:  "Să înţeleagă că e vorba de un copil de 2 ani. Noi nu facem petreceri, nu am deranjat pe nimeni în acest loc."

Părinţii spun că nu i-au cerut explicaţii vecinei, însă au contestat amenda dată de poliţişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Părinţii amendaţi de Poliţie din cauza plânsetelor copilului contestă amenda