Antena Meniu Search
x

Părinţii iubitului Monicăi, femeia ucisă în Germania, cred în nevinovăţia fiului lor

Arădeanul care şi-a ucis iubita alături de care plecase în Germania a întâlnit-o pe Internet! S-au înţeles perfect, aşa că începuseră să-şi facă planuri de viitor. Cel puţin asta susţin părinţii presupusului criminal, care speră că băiatul lor este nevinovat.

Vezi și

Arădeanul care şi-a ucis iubita alături de care plecase în Germania a întâlnit-o pe Internet! S-au înţeles perfect, aşa că începuseră să-şi facă planuri de viitor. Cel puţin asta susţin părinţii presupusului criminal, care speră că băiatul lor este nevinovat.

Oamenii au avut numai cuvinte de laudă despre fată şi sunt convinşi că fiul lor ar fi ucis-o numai dacă ar fi fost drogat. E singura explicaţie pe care o găsesc. 

Femeia e mama lui Florin Hamenco, bărbatul acuzat că şi-a ucis iubita în Germania. Bătrâna e în stare de şoc de câteva zile.

Nu-i vine să creadă că fiul ei a putut să facă aşa ceva. Mai ales că cei doi au fost la ea de Crăciun, în Fântânele, judeţul Arad..

Povestea de dragoste dintre Monica Vîlcu şi Florin Hamenco s-a sfârşit tragic în Ziua de Dragobete.

Tânăra de 36 de ani era din Tomești, judetul Timiș. Cei doi plecaseră în urmă cu câteva luni în Germania, unde femeia s-a angajat la o fabrică de mase plastice.

Vorbeau chiar de planuri de viitor, spune femeia, iar în aprilie ar fi urmat să vină acasă.

Mama bărbatului creştea boboci de raţă în bătătură, ca sa le pregatească masa de Paşte.

Bătrâna are de la Monica o ciocolată. Pe care însă n-o va mai mânca. O s-o păstreze ca amintire.

Nici tatăl bărbatului nu e convins că fiul său şi-a ucis iubita.

Parinţii bărbatului cred că Florin nu se înţelegea foarte bine cu fratele iubitei sale. Acesta şi-ar fi dorit ca cei doi să se despartă. Deşi fratele Monicăi a declarat că sora sa era fericită.

Monica l-a cunoscut pe Florin după ani de decepţii în dragoste. Prietenilor îl descria ca fiind iubitul perfect. Calm, grijuliu şi foarte tandru. 

Bărbatul e recidivist. În Arad este cunoscut drept membru al unui clan de interlopi periculoşi.

În 2007, a fost închis după ce a terorizat şi a bătut mai mulţi români care munceau legal în Spania. Le cerea taxă de protecţie.

Pe 24 februarie a fost reţinut din nou după ce poliţiştii au găsit-o pe Monica fără viaţă în apartamentul în care locuia împreună cu el. Era desfigurată. 

Părinţii bărbatului încă mai speră că acesta este nevinovat. Este sprijinul lor finanaciar, cu atât mai mult cu cât tatăl său este în scaun cu rotile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Părinţii iubitului Monicăi, femeia ucisă în Germania, cred în nevinovăţia fiului lor