Antena Meniu Search
x

Rudele tinerilor care au mutilat un batran, cu un baston, sunt in stare de soc

Copiii lor au ingrozit o tara intreaga cu un atac de o cruzime fara margini. Parintii celor patru bestii care au mutilat, in plina strada, un barbat sunt in stare de soc.

Vezi și

Rudele celor patru tineri care au mutilat, in plina strada, un barbat de 60 de ani din Targu Frumos, sunt in stare de soc. Nu inteleg cum au putut niste copii sa chinuie un adult, pana la agonie.

Unchiul celui care l-a torturat pana aproape de moarte pe barbat a dat ochii cu familia victimei. I-a fost ca un tata tanarului parasit de mama. Acum, ii e rusine sa mai iasa pe strada.

Un oras intreg s-a adunat sa dea ochii cu cele patru bestii care au ingrozit Romania.

Uneia dintre mame inca nu-i vine sa creada ca fiul ei a putut sa ia parte la asa ceva. Il stia plecat la discoteca. Fiul ei, impreuna cu alti doi prieteni, ar fi privit cum al patrulea chinuie, fara mila, un om batran. I-a infipt barbatului de 60 de ani un tarus prin spate pana i-a sfartecat organele interne. Omul a ajuns mai mult mort decat viu la spital.

Barbatul a fost operat imediat de o echipa de medici de la Iasi. Doctorii i-au salvat ficatul si plamanul. Acum, este la terapie intensiva si lupta pentru viata, in timp ce principalul suspect, tanarul de 17 ani, a fost internat la Socola.

Ceilalti trei au fost audiati ca martori. Procurorii au, insa, suspiciuni ca unul dintre ei a luat parte la atac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Rudele tinerilor care au mutilat un batran, cu un baston, sunt in stare de soc