Antena Meniu Search
x

Părinţii handbalistului Marian Cozma vor primi peste 600.000 de euro despăgubiri!

La aproape şase ani de la moartea handbalistului Marian Cozma, familia primeşte despăgubiri.

Vezi și

 La aproape şase ani de la moartea handbalistului Marian Cozma, familia primeşte despăgubiri. Judecătorii maghiari au decis ca ucigaşii sportivului să plătească pentru viaţa lui Marian aproape 700 de mii de euro. Dar, părinţii trebuie să meargă în Ungaria pentru a se stabili dacă starea lor de sănătate s-a agravat după moartea fiului lor.

Cei trei care l-au omorât pe handbalistul Marian Cozma cu trei lovituri de cuţit trebuie să achite 211 milioane de forinţi pentru moartea sportivului român. Echivalentul a 680.000 de euro.

Petre Cozma spune că banii nu înseamnă nimic. Durerea familie care şi-a pierdut băiatul nu poate fi cumpărată cu toţi banii din lume. După 6 ani, durerea e la fel de puternică. Dorul îi macină, revolta i-a îmbolnăvit pe dinăuntru.

Instanţa a mai decis că părinţii handbalistului trebuie să facă mai multe expertize medicale în Ungaria. Analize din care să rezulte că starea lor de sănătate s-a degradat după ce fiul lor a murit. Destinul fatidic loveşte din nou. Ar trebui să meargă în Ungaria chiar în ziua în care Marian ar fi împlinit 32 de ani.

Mama handbalistului are probleme grave de sănătate. Când au primit hârtiile de la instanţa din Ungaria, mamei lui Maria i s-a făcut din nou rău. Copil ei e acum doar un nume pe nişte hârtii. E un număr pe un dosar. E un caz.

Soarta le-a întors sufletele pe toate părţile. Durerea şi neputinţa au săpat în fiecare cotlon al inimii. Iar cifra fatidică a destinului lui Marian, revine ca un lait motiv al morţii. Viaţa lui a fost urmată de cifra 8.

S-a născut pe 8 septembrie, iar pe 8 februarie a murit. Purta pe teren tricoul cu număr 8. Părinţii lui merg în fiecare zi sa-i aprindă o lumânare. Anii fără Marian au fost cumpliţi. Era mândria şi stâlpul familiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Părinţii handbalistului Marian Cozma vor primi peste 600.000 de euro despăgubiri!