Antena Meniu Search
x

Pasagerul invizibil

Drumul înapoi spre casă s-a transformat în coşmar pentru zeci de români aflaţi în urmă cu câteva zile pe aeroportul Fiumicino din Roma

Vezi și

Drumul înapoi spre casă s-a transformat în coşmar pentru zeci de români aflaţi în urmă cu câteva zile pe aeroportul Fiumicino din Roma

Incendiile de vegetaţie şi haosul de pe aeroport au dus la situaţii incredibile: unul dintre pasageri a descoperit în avion că locul său este deja ocupat, iar odată ajunşi la Bucureşti, oamenii au aflat că bagajele lor au rămas la Roma.

După multe ore de aşteptare, oamenilor li s-a permis să se urce în avion. Aici, însă, Răzvan a descoperit cu stupoare că pe locul său se afla o altă persoană, cu un alt bilet perfect valabil.

Soluţia găsită de companie a fost una românească. Au transformat o măsuţă de la clasa business în scaun pentru Răzvan, pasagerul fantomă.

Când au ajuns în sfârşit pe aeroportul din Bucureşti şi credeau că au scăpat de chin, pasagerii au primit ultima lovitură. Bagajele lor erau încă. la Roma, iar avionul zburase cu cala goală până la Bucureşti.Specialiştii în turism pun problemele pe seama haosului provocat de incendiile de vegetaţie din apropierea aeroportului din Roma, dar şi a neglijenţei companiei.

În ciuda încercărilor echipei Observator de a contacta reprezentanţii companiei italiene de transport aerian, până la momentul difuzării acestui material aceştia nu au oferit nicio reacţie la cele întâmplate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Pasagerul invizibil