Antena Meniu Search
x

Pățania unui deținut care a vrut să lase impresia pe Facebook că e în străinătate, deși e închis la Baia Mare

Pățania unui deținut care a vrut să lase impresia pe Facebook că e în străinătate, deși e închis la Penitenciarul Baia Mare, l-a făcut mai celebru decât și-ar fi dorit vreodată.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.07.2020, 08:38

Detinut din Baia Mare sanctionat pentru activitatea pe Facebook
Detinut din Baia Mare sanctionat pentru activitatea pe Facebook - Hepta Syndicate / Codrin Prisecaru
  • Deținutul, care este proprietarul unui salon de tatuaj, nu vrut ca cei apropiați să afle că a fost condamnat.
  • Deși la percheziții nu s-au găsit telefoane asupra lui, bărbatul a rămas cu sancțiunea.

Deținutul, proprietarul unui salon de tatuaj, nu a dorit ca prietenii și clienții săi să afle că este la închisoare, așa că a pus la cale un plan prin care să-i inducă în eroare pe toți.

Ajutat de concubină, bărbatul, care a fost închis în septembrie anul trecut, a avut o activitate intensă pe contul său de Facebook, lucru care a atras atenția comisiei de disciplină a penitenciarului.

La percheziţii nu s-au găsit telefone asupra lui

Atunci a aflat că pe numele lui s-a declanşat procedura disciplinară pentru săvârşirea abaterii disciplinare de comunicare cu exteriorul prin alte căi şi i-a fost aplicată sancţiunea disciplinară a suspendării dreptului de a primi şi de a cumpăra bunuri pe o perioadă de o lună, pentru încălcarea dispoziţiilor art. 82 lit. o din Legea nr. 254/2013, decizie pe care deţinutul a contestat-o, inclusiv în instanţă, scrie Adevarul.

În instanță, el a afirmat că iubita este cea care a făcut postările în numele lui, explicând motivul din spatele acestei diversiuni. Inclusiv femeia a recunoscut totul, însă instanța nu s-a lăsat deloc impresionată și a păstrat sancțiunea inițială.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Pățania unui deținut care a vrut să lase impresia pe Facebook că e în străinătate, deși e închis la Baia Mare