Antena Meniu Search
x

Patru milioane de euro pentru o instalaţie de transport pe cablu pentru pârtia Molivişu din Argeş

Bani aruncaţi pe apa sâmbetei! Mai exact, patru milioane de euro. Atât a costat o instalaţie de transport pe cablu pentru pârtia Molivişu din Argeş, unică în Europa

Vezi și

 Bani aruncaţi pe apa sâmbetei! Mai exact, patru milioane de euro. Atât a costat o instalaţie de transport pe cablu pentru pârtia Molivişu din Argeş unică în Europa. Culmea ironiei - riscă acum să se deterioreze de la frig pentru ca e dezasamblată. Şi nu e tot. Întreg proiectul e blocat din cauza întârzierii lucrărilor şi. a banilor. Unul dintre partenerii din proiect nu mai vrea să îi mai dea.

Instalaţia este impresionantă. La fel de impresionantă, ca imagine, este şi curtea brutăriei unde bucăţi masive din metal sunt răspandite peste tot. Altele au fost depozitate la caminul cultural din Arefu. Iar până la sfârşitul săptămânii, alte 20 de tiruri vor aduce şi restul din instalaţie.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Argeş vor solicita o derogare de cel puţin şase luni pentru finalizarea lucrărilor. Aşa, pârtia ar putea fi gata. La vară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Patru milioane de euro pentru o instalaţie de transport pe cablu pentru pârtia Molivişu din Argeş