Antena Meniu Search
x

Patru tineri ale căror destine au fost unite de tragedia Colectiv, au fost conduşi pe ultimul drum

Orfanul Florin Cristian Popescu, bodyguardul clubului; Ionuţ Maior tânărul muzician care şi-a salvat soţia acoperind-o cu trupul lui; Ionuţ Popescu focşăneanul a cărei iubită, Monica, s-a numărat printre primele victime de la Colectiv

Vezi și

 Orfanul Florin Cristian Popescu, bodyguardul clubului; Ionuţ Maior tânărul muzician care şi-a salvat soţia acoperind-o cu trupul lui; Ionuţ Popescu focşăneanul a cărei iubită, Monica, s-a numărat printre primele victime de la Colectiv. Daniel Ciobanu, tată şi erou pentru soţia pe care a apărat-o de foc. Pentru toţi azi au bătut clopotele. Urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Pe 30 octombrie, Ionuţ Popescu se afla în clubul Colectiv împreună cu iubita lui, Monica Tănăsoiu. Lucrau amândoi în publicitate şi erau prieteni cu membrii trupei Goodbye to Gravity. Stăteau aproape de scenă când totul în jurul lor a luat foc.

Monica a murit în club. Mama ei a recunoscut-o la IML după cerceii pe care-i purta.

După 8 zile, Ionuţ s-a stins pe patul de spital. Avea 33 de ani. Suferise două intervenţii chirurgicale de transplant de piele, dar inima lui a cedat.

Azi a fost înmormântat la Focşani, în cavoul familei, lângă bunicii lui.

Când de pe pereţii clubului Colectiv cădea buretele aprins ca o lavă, Ionuţ a acoperit-o cu trupul lui pe Livia. Până în ultima clipă, fata a sperat că iubitul ei care abia îi devenise soţ va scăpa. N-au apucat să-şi spună adio. Ionuţ avea 23 de ani.

Daniel Ciobanu filma concertul din Colectiv. Urma să folosească imaginile într-un videoclip. Şi el era împreună cu iubita lui în club. Când s-a pornit iadul a încercat să o salveze. Au ieşit din flăcări, cu trupurile rănite de foc. El, ars pe jumătate din corp. Ea, cu arsuri de gradul 3 pe mâini.

Dani a ieşit din club şi ţipa că nu are aer şi că nu vede.

Fumul otrăvit i-a ars plămânii lui Daniel. Prietenii şi fosta soţie au insistat să fie tratat în străinătate. Organismul i-a cedat chiar înainte să fie dus de ambulanţă la avion.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Patru tineri ale căror destine au fost unite de tragedia Colectiv, au fost conduşi pe ultimul drum