Antena Meniu Search
x

Paul Walker, ştiut de o singură româncă

Paul Walker, vedeta de la Hollywood, a făcut ravagii şi printre românce. Roxana Ciuhulescu l-a întâlnit în urmă cu doi ani, la o cursă de maşini, în Colorado. A fost fascinată de frumuseţea actorului, dar şi de naturaleţea lui.

Vezi și

În spatele măştii de super star, le-a povestit Roxana reporterilor Observator, era un om simplu şi foarte sociabil. Şi încă nu poate considera. reală vestea morţii lui.

Paul Walker era cunoscut ca un împătimit al curselor şi un fan al maşinilor. La fel e şi Roxana Ciuhulescu. S-au cunoscut la o cursă în Statele Unite.

"M-am dus să-l întreb dacă vrea să facă o poză cu mine. A fost o surpriză foarte frumoasă şi o amintire pe care nu o voi uita şi care-mi va rămâne toată viaţa", a povestit Roxana Ciuhulescu. 

La 5.000 de metri altidudine, în Colorado, actorul venise să susţină una dintre echipe. Actorul american şi românca au stat de vorbă câteva ceasuri, au vizionat şi au comentat împreună celebra cursă de maşini.

În SUA apar din ce în ce mai multe informaţii potrivit cărora maşina condusă de Paul Walker ar fi avut probleme tehnice. În 2005 compania producătoare de maşini a fost dată în judecată după moartea a doi oameni, în acelaşi tip de vehicul.

Procesul a fost câştigat de familia victimelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Paul Walker, ştiut de o singură româncă