Antena Meniu Search
x

O altă poveste revoltătoare, ce are în prim plan un suspect de pedofilie, se petrece în judeţul Cluj

De mai bine de 6 luni, o fetiţă de 12 ani se întâlneşte pe stradă cu vecinul care a abuzat-o sexual.

Vezi și

De mai bine de 6 luni, o fetiţă de 12 ani se întâlneşte pe stradă cu vecinul care a abuzat-o sexual. Bărbatul de 67 de ani, care ar putea să-i fie bunic, şi-a recunoscut faptele. Cu toate acestea, poliţiştii nu au reuşit să finalizeze dosarul şi să-l trimită la Parchet. În timp ce anchetatorii se bâlbâie, fetiţa încearcă să depăşească traumele cu ajutorul psihologilor.

Disperată, mama nu înţelege de ce fiica ei trebuie să se chinuiască atât. De ce nimeni nu o poate apăra. 

Mama fetiţei abuzate: "De şase luni de zile, fetiţa mea n-a ieşit pe poartă să mergă în jos o dată! Dânsul se plimbă în voie. Are voie să facă ceva, noi nu avem voie la protecţie, n-avem voie la absolut nimic."

Tatăl fetiţei abuzate: "Fetiţa a trecut foarte, foarte greu... Nici acum nu şi-a revenit. Este tot cu frica în spate. Iese în drum, îl vede, intră în panică. Nu poate veni de la şcoală, pentru că îi e frică să nu se întâlnească cu el pe drum. Nu ştim dacă vrea să-i facă rău, cert e că, tot timpul, se uită la ea s-o vadă."

Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 5 iulie. Bătrânul, în care părinţii fetei aveau încredere, a chemat-o pe copilă la el să-i dea o bicicletă. Şi-a premeditat fapta josnică - spune mama fetei. Toată vara i-a cumpărat îngheţată, iar, în ziua respectivă, şi-a trimis soţia de-acasă. Când fetiţa a ajuns la el, a invitat-o în spatele casei.

În loc de asta, bătrânul s-a dezbrăcat şi a obligat-o să-l satisfacă sexual.

Tatăl fetiţei abuzate: "Fetiţa n-a vrut, a zbierat sau s-a smuls din mâinile lui şi a ieşit prin plasa de ţânţari afară şi a fugit acasă."

Copila le-a spus părinţilor prin ce a trecut abia seara. 

Tatăl fetiţei abuzate: "Am mers la dânsul acasă, l-am întrebat ce s-a întâmplat. El a venit pe la mine, sus pe scări mi-a spus: "Hai, Vasile, să ne împăcăm, hai să ne înţelege, hai să fie bine". Noi n-am vrut şi am sunat la Poliţie."

Mama fetiţei abuzate: "După ce i s-a întâmplat, vreo două săptămâni, stătea şi plângea pe geam că îi e ruşine să iasă afară din cauza a ceea ce i-a făcut el. Să nu o întrebe copiii. Noaptea, vă spun, nişte coşmaruri din alea. Că fuge după ea, că o prinde, că o salvează nu ştiu cine, că. Dacă nu îl visează în noaptea asta, mâine noapte îl visează. Ce să fac? Ce să fac?"

Specialiştii le-au recomandat părinţilor să ferească fata de agresor.

Iniţial, bătrânul a negat acuzaţiile. Abia după ce a căzut testul cu detectorul de minciuni a recunoscut totul. Chiar şi aşa, ancheta bate pasul pe loc.

Mai precis, se apără poliţiştii, au aşteptat un raport al psihologilor. Au promis însă că, în scurt timp, vor finaliza dosarul. Până atunci, copila va fi nevoită să se întâlnească pe stradă cu agresorul ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O altă poveste revoltătoare, ce are în prim plan un suspect de pedofilie, se petrece în judeţul Cluj