Antena Meniu Search
x

Pentru un selfie perfect, mulţi tineri se expun unui pericol mortal

Anna, eleva de 18 ani de la un liceu din Iaşi care a murit după ce s-a electrocutat pentru o poză, a fost luată acasă, în sicriu. Mama ei aproape că a leşinat atunci când a văzut-o

Vezi și

Anna, eleva de 18 ani de la un liceu din Iaşi care a murit după ce s-a electrocutat pentru o poză, a fost luată acasă, în sicriu. Mama ei aproape că a leşinat atunci când a văzut-o

Specialiştii atrag atenţia asupra fenomenului care prinde din în ce mai mult în rândul adolescenţilor. Pentru un selfie perfect, mulţi tineri se expun unui pericol mortal. Apropierea de firele de înaltă tensiune înseamnă moarte. 

Mama Annei a ajuns în România pe când fiica ei îşi dădea ultima suflare. Femeia s-a rugat pentru o minune, pe holurile Spitalului de Arşi din Capitală. Iar azi şi-a luat fata de la IML.

Anna a murit pentru o poză. Îi plăcea să imortalizeze fiecare moment din viaţa ei. Vineri seară s-a urcat pe un vagon dezafectat pentru o fotografie ieşită din comun. Un lucru extrem de periculos. Anna s-a aventurat exact sub firele de înaltă tensiune. Arcul electric care s-a format i-a străbătut trupul într-o secundă.

Specialiştii spun că, pe timp de soare, nu trebuie să ne apropiem la mai puţin de un metru de fire. Iar dacă plouă, trebuie să stăm la mai bine de un metru şi jumătate depărtare.Tocmai de aceea, angajaţii de la CFR se protejează de fiecare dată când ies pe teren. Dar nici ei nu se apropie de punctele periculoase.

La începutul lunii aprilie, şi doi tineri din Bucureşti erau să moară, pe o pasarelă din parcul Herăstrău, pe unde trec zilnic sute de oameni. Adolescenţii s-au urcat pe cadrul din metal, tot pentru poze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Pentru un selfie perfect, mulţi tineri se expun unui pericol mortal