Antena Meniu Search
x

Video Personajele din basme au prins viaţă la Deva. "Noaptea bibliotecilor", motiv de bucurie pentru cei mici

Personajele de poveste au prins viaţă, la Deva. De noaptea bibliotecilor, copiii au fost invitaţi la un eveniment în care au avut parte de joacă, muzică, teatru şi film. Biblioteca judeţeană, care a organizat seara, a vrut să le arate celor mici ce înseamnă puterea imaginaţiei.

de Redactia Observator

la 03.10.2021, 10:05

Vezi și

Plini de emoţie şi bucurie, copiii au aşteptat cu nerăbdare surprizele menite să le transforme o seară obisnuită, într-una magică. Costumaţi în personaje iubite sau temute de copii, actorii şi-au intrat în rol. 

"Caut căţeii.. Nu îi găsesc sunt 101 şi nu îi găsesc", spune o actriţă. 

Evenimentul în care personajele de basm sau de desene animate au prins viaţă a fost organizat de Biblioteca Judeţeană cu ocazia nopţii bibliotecilor. În pauzele dintre spectacolele de teatru, copiii au avut la dispoziţie şi locuri de joacă special amenajate. 

Reporter: De ce îţi place?

Pe acelaşi subiect

Copil: Pentru că este totul gratis. 

Reporter: Ce e gratis?

Copil: Vata pe băţ!

"Eu mă dau pe toate chestiile care sunt aici şi i-am promis lui tata că eu, până diseară, nu mă las, eu mă dau pe toate chestiile de aici", spune un băieţel.

Noaptea Bibliotecilor este organizată la Deva de zece ani. Este o metodă prin care cei mici sunt încurajaţi să citească. 

Sebastian Bara manager- Biblioteca Judeţeană Ovid Densuşianu: "Privesc acest public deosebit de toate varstele si ii dau seama cat de puternice sunt legatturile care s au tsut intre noi de a lungul celor 10 editii cat de mult sunt cei care ne pretuiesc care vor sa ne cunoasca maii bine"

Odată cu lăsarea întunericului, şi cei mari au avut parte de distracţie. Trupa TAXI a incheiat seara cu un concert. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Personajele din basme au prins viaţă la Deva. "Noaptea bibliotecilor", motiv de bucurie pentru cei mici