Antena Meniu Search
x

Video Pescuitul pe baltă, relaxare pentru pasionați. O zi de pescuit pe o baltă privată costă în jur de 70 de lei

Vreme numai bună de pescuit în aceste zile. Doar pe bălţile private însă, pentru că în rest a început perioada de prohibiţie. Aşa că pescarii s-au adunat în jurul undiţelor şi îşi pregătesc deja poveştile despre prada bogată. Nu doar ei însă, pe malul apei vin la relaxare şi familii cu copii.

de Redactia Observator

la 11.04.2021, 21:46

Vezi și

Cascada de peşte va asigura necesarul din balta privată în perioada de prohibiţie din această primăvară. Cele peste trei tone şi jumătate de peşte care au ajuns în balta de lângă Galaţi fac ca locul să fie extrem de căutat mai ales în weekenduri.

Pescar: ”Este aglomerat, într-adevăr. Dacă-i prohibiţie, unde să se ducă omul? Trebuie să ieşim undeva în aer liber. În casă, nu poţi să stai numai în casă”.

O zi de pescuit pe o baltă privată costă 70 de lei

În medie, o zi de pescuit pe o baltă privată costă 70 de lei, iar pescarul poate pleca acasă cu cel mult patru kilograme de peşte. Cele 90 de pontoane sunt rezervate cu câteva zile bune înainte nu doar pescarii cu experienţă, ci şi de familii care vor doar să iasă din casă la aer liber. 

Pe acelaşi subiect

Fericirea celor care reuşesc să prindă ceva e cu atât mai mare cu cât prada le asigură noi şi noi poveşti pescăreşti.

Pescarii pot pleca acasă cu până la 4kg de pește

Pescarii n-au acces la alte zone, pentru că perioada de prohibiție generală a început de două zile şi va ţine până în 7 iunie în cazul habitatelor piscicole naturale. 

Amenzile în caz de încălcare a regulilor nu sunt deloc mici. Pescarii riscă 1000 de lei amendă, iar pentru pescuitul comercial, sancţiunea ajunge la 10.000 de lei şi interzicerea dreptului de a pescui între 1 şi 3 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Pescuitul pe baltă, relaxare pentru pasionați. O zi de pescuit pe o baltă privată costă în jur de 70 de lei