Antena Meniu Search
x

Peşti coral, la Acvariul din Constanţa

Dacă ajungeţi în următoarea perioadă la malul mării, Acvariul din Constanţa poate fi trecut pe lista locurilor de văzut. O sută de peşti coral de toate culorile curcubeului sunt cele mai noi vedete şi au costat 2000 de euro.

Vezi și

Dacă ajungeţi în următoarea perioadă la malul mării, Acvariul din Constanţa poate fi trecut pe lista locurilor de văzut. O sută de peşti corali de toate culorile curcubeului sunt cele mai noi vedete şi au costat 2000 de euro. 

Nu doar muştele îi cad în capcană, ci şi orice spectator îndeajuns de norocos să îi surprindă acrobaţiile. E greu să îţi desprinzi privirile de peştele balon. Ştie să facă o plută pe spate de excepţie, şi împroşcă apa în aer cu puterea unei fântâni arteziene.

Tot acolo, într-un colţ de recif din Mediterană, a început aventura celor o sută de exemplare. Peşti balon, tigru, arlechin, chirurg, faţă de vulpe şi Domnişoara Azurie au parcurs un drum lung şi plin de hopuri până la malul Mării Negre.

Pentru a ajunge peşti. de România, a fost nevoie doar de 20 de minute de aclimatizare. Ca nişte meduze, una după alta, pungile cu peşti sunt aşezate în apa acvariului din Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Peşti coral, la Acvariul din Constanţa