Antena Meniu Search
x

Din elicopter, la șampania de 100.000 de euro. Mamaia îşi măsoară distracţia în bolizi şi băuturi de sute de mii de euro

În locul în care fiecare respiraţie costă, distracţia se măsoară în plimbări cu elicopterul, bolizi de lux, şampanie de mii de euro şi vestimentaţie pe măsură. Vorbim despre Mamaia, acolo unde au început deja petrecerile de lux.

Vezi și

În locul în care fiecare respiraţie costă, distracţia se măsoară în plimbări cu elicopterul, bolizi de lux, şampanie de mii de euro şi vestimentaţie pe măsură. Vorbim despre Mamaia, acolo unde au început deja petrecerile de lux. Cluburile exclusiviste din nordul staţiunii şi-au deschis porţile. Şi duc o adevărată bătălie pentru clienţii care nu se uită la bani când vine vorba despre mofturi şi confort. 

Cine-şi permite, vine la petrecere cu elicopterul. Şi bea şampanie în ediţie limitată. Cine nu, stă la coadă. Cei mai mulţi turişti au ajuns în cluburile de fiţe de câteva ore. Alţii, stau la coadă la intrare şi acum.

E o adevărată paradă a opulenţei. În parcare, bolizii de sute de mii de euro amintesc de cele mai mari saloane auto din lume. La coadă, la intrarea în club, dintr-o privire îţi dai seama că ţinutele au etichete cu multe zerouri. Nimic nu e prea excentric la Mamaia. 

Unii invitaţi au vrut să şocheze prin intrarea lor aşa că s-au hotărât să vină cu elicopterul.

Iar extravaganţa din aer, de cel puţin trei mii de euro, n-a rămas neobservată. Zeci de telefoane mobile au filmat aterizarea, e drept, puţin ezitantă. Un detaliu care s-a pierdut în strălucirea ţinutelor de mii de euro. 

Pe astfel de clienţi se bat cluburile exclusiviste din nordul Mamaiei. Codin Maticiuc are o experienţă bogată în petrecerile de lux şi ştie exact ce îi face pe tineri să scoată bani mulţi din buzunare. În acest an, într-unul din cluburile de fiţe se va deschide o şampanie de o sută de mii de euro.

La fel de scump este momentul deja celebru în care băutura este dusă către mesele petrecăreţilor cu roaba.

Roaba poate conţine vin de la 800 de lei, până la şampanie de 23 de mii de lei sticla.

Dar asta nu împiedică pe nimeni să petreacă până noaptea târziu. Important e să ai cu tine kitul de lux pentru Mamaia.

Codin Maticiuc: "În bocanci e ideal, să se poată urca pe mese, să se poată dansa!

Fără toc, uite suntem şi în nisip. Deci fără toc, o rochiţă lejeră."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Din elicopter, la șampania de 100.000 de euro. Mamaia îşi măsoară distracţia în bolizi şi băuturi de sute de mii de euro