Antena Meniu Search
x

Un sofer din Cluj a ranit trei pietoni, dupa ce a intrat cu masina pe trotuar

A pierdut controlul volanului si a ajuns cu masina pe trotuar! Este vorba despre un sofer din Cluj care a ranit trei pietoni care au avut nesansa sa se afle in fata Primariei din oras. Una din victime a ajuns in stare grava la spital, iar celelalte au tras o sperietura sora cu moartea.

Vezi și

“Pe un tanar l-a aruncat, nu stiu ce s-a intamplat cu el. Eu am cazut si m-am lovit. Sper sa nu am ceva rupt, s-au spart si ochelarii”, spune o doamna, ranita de sofer.

Nu era singura pe trecere. Langa ea, un tanar si o femeie vroiau si ei sa traverseze, in fata Primariei Cluj. Asteptau ca semaforul sa se faca verde cand masina rosie i-a lovit in plin, pe trotuar. La spital a ajuns o singura victima.

 “A fost adusa constienta, cu o plaga frontala care necesita suturare”, a declarat doctor Monica Costin, Spitalul de Urgenta Cluj-Napoca.

Batrana si barbatul au fost luati pe capota masinii. Dar nu au fost raniti grav si au primit ingrijiri medicale la locul accidentului.

Soferita s-a speriat de un alt autoturism, a tras de volan dreapta, a patruns pe trotuar, unde a acrosat trei persoane. Mai exact, ar fi intrat pe trotuar in incercarea de a nu lovi o alta masina. Dar a tras prea tare de volan.

Femeia care a provocat accidentul este cercetata acum pentru vatamare corporala din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un sofer din Cluj a ranit trei pietoni, dupa ce a intrat cu masina pe trotuar