Antena Meniu Search
x

Pisică salvată de pompieri dintr-o casă în flăcări, în Timiş

Sunt zile în care pompierii luptă zi şi noapte să recupereze oamenii din calea inundaţiilor. Dar salvatorii nu sunt scutiţi nici de misiuni mai speciale. Ei au salvat și pisici.

de Redactia Observator

la 26.06.2020, 12:15

Vezi și
  • Pisicile au fost salvate cu ajutorul pompierilor.
  • O felină a fost salvată dintr-o casă în flăcări.

Mai întâi una blocată într-o ţeavă, apoi alta dintr-o casă cuprinsă de flăcări.

Un sunet le-a atras atenţia trecătorilor din Mureş. Din neatenţie, o pisică a căzut într-o ţeavă adâncă doi metri dintr-un gard.

Oamenii au încercat să scoată pisica pe cont propriu, dar în zadar. În cele din urmă au apelat la pompieri. A fost nevoie de o oră pentru ca animalul să fie pescuit.

Pompier Sorin Gligor, plutonier adjutant: Am reuşit să facem o improvizaţie la faţa locului, fără a avea nevoie de uneltele noastre mai speciale şi fără să facem daune. Ne bucurăm că am putut să o scoatem teafără

Acum, puiul de pisică şi-a găsit o nouă familie.În Timiş, cu câteva ore mai devreme, pompierii au salvat o altă pisică, după ce casa în care era închisă a fost cuprinsă de flăcări.

Întreg acoperişul clădirii a ars. Salvatorii au intervenit la timp, o butelie fiind în punctul de a sări în aer. Tot miorlăitul le-ar fi atras atenţia şi de această dată pompierilor, care au sărit în ajutorul animalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Pisică salvată de pompieri dintr-o casă în flăcări, în Timiş