Antena Meniu Search
x

Pisici scumpe cat masinile la Expozitia Internationala Felina de Primavara

3.000 de euro este suma pe care iti poti cumpara o masina la mana a doua sau pisica. Peste 200 de pisici de toate rasele s-au intrecut in frumusete la Expozitia Internationala Felina de Primavara.

Vezi și

Archi este o pisica ce valoreaza 3.000 de euro. Este un motan din rasa Maine Coon care cantareste nici mai mult nici mai putin de 10 kilograme.

Este o rasa foarte blanda de pisici, inclusiv cu copii. Nu zgarie nicidata si in ciuda aspectului agresiv pe care il au, nu sunt deloc asa.

Tot 3.000 de euro valoreaza si Athos. Un pisoi norvegian de padure care la doi ani are dimensiunile unui bebelus de trei luni.

Unele pisici au prea multa blana, iar altele nu au nici macar un fir de par. Acestea sunt pisicile din rasa Don Sphynx pentru care crema cu factor de protectie solara este obligatorie zi de zi. Pretul unui astfel de exemplar porneste de la 900 de euro.

La SofistiCat asteapta cuminiti sa fie adoptate si zeci de pisici salvate de pe strazile Bucurestiului. Cei care decid sa le ia acasa primesc si un chit complet de ingrijire. Expozitia de la Sala Palatului va ramane deschisa pana duminica la ora 17:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Pisici scumpe cat masinile la Expozitia Internationala Felina de Primavara