Antena Meniu Search
x

Imagini dezolante la malul mării! Cum arată o plajă din Vama Veche, în mijlocul urgiei

Specialiştii au emis o avertizare de cod portocaliu de ninsori, viscol şi ger, valabilă până marţi seară.

Urgia a pus stăpânire pe majoritatea judeţelor din ţară, iar meteorologii nu vin cu veşti bune. Specialiştii au emis o avertizare de cod portocaliu de ninsori, viscol şi ger, valabilă până marţi seară. 

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 26 februarie, ora 04.00 - 27 februarie, ora 20.00, aria ninsorilor se va extinde treptat, dinspre sud-vest, cuprinzând majoritatea zonelor țării.

Vântul va avea intensificări cu viteze de 45 -  55 km/h, în partea de sud-est a teritoriului de peste 60 - 65 de km/h, iar stratul de zăpadă ar putea ajunge chiar şi la 40 centimetri.

Dacă de Crăciun plajele litoralului arătatau de parcă îşi aşteptau turiştii, iată că, la sfârşitul iernii, când cu toţii aşteptam soare şi temperaturi cu plus, urgia a pus stăpânire pe oraşul de la malul mării, iar imaginile sunt dezolante. 

Un utilizator Facebook a publicat mai multe imagini surprinse la Vama Veche, în care marea şi plaja abia se pot distinge, din cauza zăpezii viscolite.

În acest interval, în municipiul București și în județele Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea, vântul va avea intensificări susținute, cu rafale de 55 - 65 de km/h, local peste 70 de km/h și vor fi perioade de timp cu ninsoare puternic viscolită, determinând scăderea vizibilității sub 50 de metri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Imagini dezolante la malul mării! Cum arată o plajă din Vama Veche, în mijlocul urgiei