Antena Meniu Search
x

Video Plimbarea cu săniile trase de câini Husky, atracţia principală pentru turiştii care îşi petrec sărbătorile în Harghita-Băi: "O experienţă minunată, ceva unic"

Crăciun ca în Laponia, dar în România! De asta au parte turiştii care îşi petrec sărbătorile în Harghita-Băi. Peisajele autentice de iarnă care pur şi simplu te lasă fără suflare sau plimbările cu săniile trase de câini Husky sunt ingredientele principale pentru o vacanţă de vis!

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 09:03

Vezi și

Cine petrece Crăciunul în Harghita a tras lozul norocos. În inima Transilvaniei, turiştii se simt mai ceva ca acasă la Moş Crăciun - în Laponia.

Turist din Timișoara: Am fost la Husky, o experienţă minunată. Le recomand tuturor care vin aici, în zona asta, să experimenteze această chestie unică, cred, la noi, în ţara noastră.

Cei 30 de câini din staţiunea Harghita-Băi sunt special antrenaţi pentru a deveni ghizii turiștilor în această aventură. Iar vestea că la noi în ţară se pot bucura de o asemenea experienţă a ajuns şi peste hotare.

Kai - turist străin: Am venit să vizităm România pentru prima dată, iar motivul este pentru a face chestia asta. Nu am văzut niciodată iarnă ca asta în Olanda şi sunt atât de încântat să fac asta, să călătoresc cu câinii

Pe acelaşi subiect

Robert - turist străin: Facem un tur al Transilvaniei. Am fost şi la Castelul Bran. Este frumos, iar acum sperăm să avem o zi plăcută cu aceşti câini în zăpadă.

Nici viscolul nu i-a împiedicat pe aventurieri să fie plimbaţi cu săniile trase de câinii Husky.

Turist din Timișoara: Câinii, drăgălaşi, poţi să-i smotoceşti, cu blană fluffy şi foarte energici.

Ninsoarea abundentă din ultimele zile a făcut ca zăpada să depăşească pe alocuri chiar şi un metru

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Plimbarea cu săniile trase de câini Husky, atracţia principală pentru turiştii care îşi petrec sărbătorile în Harghita-Băi: "O experienţă minunată, ceva unic"