Antena Meniu Search
x

Video Plimbarea în căruţe trase de cai, experienţa de care se bucură turiştii veniţi în Valea lui Pavel: "Am avut un traseu senzaţional, printr-un peisaj de vis"

Ţara noastră abundă de locuri de o frumuseţe rară, pe care ar fi păcat să le ratăm, iar unul dintre ele este Valea lui Pavel din judeţul Harghita. Turiştii care au vrut să să aibă parte de linişte şi relaxare, s-au bucurat de o plimbare de basm prin inima naturii. Căruţele trase de cai i-au purtat prin cele mai frumoase locuri ale zonei, iar gazdele i-au aşteptat cu bunătăţile locului. Slănina pârjolită la foc iute a fost preferata tuturor.

de Redactia Observator

la 14.01.2024, 10:16

Vezi și

Suntem în satul Valea lui Pavel. Un loc în care peisajul îţi taie pur şi simplu respiraţi. Turiştii care au vrut să descopere frumuseţile locului au ales să o facă într-un mod special şi totodată tradiţional. S-au urcat în căruța trasă de cai şi-au pornit într-o călătorie de zece kilometri.

Cristi şi Elena, turişti: Ne mai ajută şi natura. Natura este minunată. Superb! Uitaţi-vă ce pădure frumoasă de molizi.

Ei sunt Cristi şi Elena. Doi prieteni care au parcurs alături de amicii lor aproape 140 de kilometri pentru a se bucura de această experiență. Una pe care cu siguranță nu o vor uita niciodată.

Turişti: Este ziua noastră. Împreună facem o sută de ani. Am venit aici, cu prietenii noştri, familia noastră lărgită. 

Turist: Avem o cupă specială de la Corund pentru palincă şi ne bucurăm să ciocnim pentru sărbătoriţii noştri. 

Din meniu nu a lipsit, bineînţeles, nici mâncarea tradițională. După o călătorie de patru ore turiştii s-au încălzit în jurul focului, acolo unde au gustat din slăninuţa şi cârnaţii rumeniţi la foc iute.

Turistă: Este minunat. Este tot ce ne-am dorit. Petrecem minunat. A venit şi zăpada. Mâncarea este delicioasă, băutura pe măsură, distracţia de asemenea.

Turistă: E superb! Absolut superb! Am avut un traseu senzaţional, printr-un peisaj de vis. Ce poate fi mai frumos! 

Turişti: Gazdele ne-au primit cu pălincuţă, afinată, vin fiert, grătar, cârnăciori, slană, foc de tabără frumos aici.

Pentru o astfel de călătorie, turiştii au scos din buzunar 160 de lei de persoană. Şi au promis că vor repeta experienţa şi în anul viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Plimbarea în căruţe trase de cai, experienţa de care se bucură turiştii veniţi în Valea lui Pavel: "Am avut un traseu senzaţional, printr-un peisaj de vis"