Antena Meniu Search
x

Drumul spre munte, coșmarul turiștilor. Un pod s-a surpat în zona Bran în timpul lucrărilor

Cei care vor să ajungă în staţiunile din Braşov trebuie să se înarmeze şi cu mai multă răbdare. Un pod s-a surpat în zona Bran în timpul lucrărilor de reabilitare.

de Redactia Observator

la 22.07.2020, 10:35

Vezi și
  • DN 73 este coşmarul şoferilor braşoveni, dar şi al turiştilor.
  • În fiecare weekend este traversat de 15.000 maşini pe zi.

Situația este cu atât mai gravă deoarece nu există rute alternative pentru șoferi. Incidentul a făcut ca pe DN73 să se formeze coloane de mașini pe kilometri întregi.

DN 73 este coşmarul şoferilor braşoveni, dar şi al zecilor de mii de turişti care ajung în staţiunile din zona turistică Râşnov-Bran-Moieciu. Este cel mai circulat drum turistic din judeţ, iar în fiecare weekend este traversat de 15.000 maşini pe zi.

Şoferiţă: Ne-am făcut de tot râsul cu Branul ăsta!

Lucrările de reparații pe DN73, în localitatea Bran, au dus la surparea unui cap de pod când muncitorii au înercat să consolideze malul. Constructorul a fost nevoit să apeleze la autorități pentru blocarea traficului timp de două ore.

Ulterior circulația s-a desfășurat alternativ. Incidentul a făcut ca să se formeze coloane de mașini pe kilometri întregi.

Podul era vechi şi fusese demolat parțial pentru că urmează să se construiască unul nou.

Drumul se află în construcţie de 5 ani de zile. Niciun termen anunțat de constructor nu a fost respectat până acum. Când va fi gata, încă nu se ştie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Drumul spre munte, coșmarul turiștilor. Un pod s-a surpat în zona Bran în timpul lucrărilor