Antena Meniu Search
x

Pokemon Go, şi în biserică! Un grup de tineri a căutat pokemoni în curtea bisericii. Ce a urmat a pus pe jar preotul

Magnetizaţi de Pokemon GO, câţiva tineri din Constanţa au intrat în curtea unei biserici pe timpul nopţii, dar au fost alungaţi cu poliţia.

Magnetizaţi de Pokemon GO, câţiva tineri din Constanţa au intrat în curtea unei biserici pe timpul nopţii, dar au fost alungaţi cu poliţia.

Era trecut de miezul nopţii când şapte tineri absorbiţi de jocul Pokemon Go au intrat în curtea Catedralei Sfinţii Petru şi Pavel din Constanţa. Jocul le-a indicat că în lăcaşul de cult ar fi o droaie de pokemoni. Poarta era deschisă, doar că a apărut preotul.

Nemulţumit că lăcaşul de cult s-a transformat în loc de joacă pentru tineri, preotul a chemat poliţia.

Reacţia reprezentanţilor bisericii nu a fost una la fel de aspră: “Regretăm faptul că cei care au plasat aceşti pokemoni n-au ştiut unde îi plasează. Biserica e de utilitate publică, dar în acelaşi timp trebuie să avem grijă cu febra asta să-i căutăm noaptea. Bineînţeles că tinerii sunt bineveniţi la biserică, noi preoţii nu suntem pokemoni, noi slujim oamenii, dar nu în felul ăsta al distracţiei” a declarat preotul Eugen Tănăsescu.

sursa: antena3.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Pokemon Go, şi în biserică! Un grup de tineri a căutat pokemoni în curtea bisericii. Ce a urmat a pus pe jar preotul