Antena Meniu Search
x

Poliţia e în alertă! O elevă de 15 ani de la Colegiul Naţional "Sf. Sava" a dispărut

Iulia Ionescu, o elevă de 15 ani de la Colegiul Naţional "Sfântul Sava" din Capitală a fost dată dispărută după ce nu a mai ajuns miercuri la şcoală.

Vezi și

 Părinţii, profesorii, colegii şi autorităţile o caută cu disperare.

Potrivit poliţiştilor fata ar fi dispărut pe drumul spre colegiul aflat în centrul Capitalei, iar de fiecare dată când ajungea la şcoală, trimitea părinţilor un SMS pentru a-i asigura că e bine. Acum nu a mai trimis, iar când părinţii au încercat să o sune, avea telefonul închis. 

Eleva se numeşte Iulia Ionescu, este în clasa a IX-a, este olimpică şi a intrat la liceu cu media 10.

Iulia are ochii verzi şi părul lung, şaten închis. Mama Iuliei este în acest moment la poliţie, pentru a le da anchetatorilor cât mai multe detalii astfel încât să-i ajute să o găsească pe copilă.

Sunt extrem de multe date: ultima oară, ar fi fost văzută la staţia de metrou Eroilor din centrul Bucureştilor, tatăl bănuieşte că ar fi vorbit şi cu duhovnicul ei şi că ar fi putut ajunge la o mănăstire. Cert este că poliţia, angajaţii de la metrou şi colegii şi profesorii o caută pe Iulia fără încetare.

"Minora dispărută se numeşte Ionescu Iulia Cristina, este în vârstă de 15 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,67 m, greutate 50 kg, faţă ovală, ten de culoare deschisă, ochi verzi, păr şaten închis lung şi drept, bărbie rotundă. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni negri, cămaşă albă, pulover mov, scurtă neagră cu nasturi aurii şi ghete negre", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Dacă aţi văzut-o sau aveţi informaţii ce pot ajuta la găsirea ei, vă rugăm să sunaţi imediat la numărul de urgenţă 112 sau să mergeţi la cea mai apropiată secţie de poliţie. Este şi apelul celor care anchetează cazul, dar şi al părinţilor şi dascălilor fetei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Poliţia e în alertă! O elevă de 15 ani de la Colegiul Naţional "Sf. Sava" a dispărut