Antena Meniu Search
x

Politicianul care a organizat o conferinţă să anunţe că îşi caută soţie riscă să îşi piardă locul în partid

Până să se voteze excluderea, Marius Crăcea de la Mişcarea Populară Giurgiu, partidul condus de Traian Băsescu, încă îşi caută jumătatea

Vezi și

Până să se voteze excluderea, Marius Crăcea de la Mişcarea Populară Giurgiu, partidul condus de Traian Băsescu, încă îşi caută jumătatea. Anunţul matrimonial l-a ajutat să găsească, într-o singură zi, sute de pretendente. 

I-au scris pe Facebook, dar tânărul politician ne-a declarat că n-a apucat să facă trierea. În spatele unui bărbat puternic, se ascunde o femeie. În spatele lui Marius Crăcea, nu ascunde nimeni. anim El, 38 de ani, berbec. Ochi căprui. Domn cu stare. modestă.

O admiră foarte mult pe Elena Udrea. A şi cunoscut-o, dar n-a făcut nicio mişcare, oricât de populară era pe atunci. Marius Crăcea a făcut primul pas spre valsul mirilor, la o conferinţă de presă. Până şi jurnaliştii au crezut că e o glumă. Şefii lui l-au luat foarte în serios. Nu s-au grăbit să-i prezinte vreo pretendentă. L-au anunţat să-şi prezinte demisia.

Colegii lui ar putea să-i voteze excluderea săptămâna viitoare. E o grijă pentru Crăcea. Însă nu e cea mai mare. Are o preselecţie de făcut. Facebook-ul e plin de feţe noi. Marius Crăcea e încrezător în casa lui de piatră. Horoscopul i-a prezis succes în carieră şi un "da" care face cât toate voturile din Giurgiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Politicianul care a organizat o conferinţă să anunţe că îşi caută soţie riscă să îşi piardă locul în partid