Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fost poliţist şi jandarm, dat afară pentru că era prea agresiv, îşi omoară fratele, la Arad

Un eveniment neaşteptat a avut loc la Arad, unde un fost poliţist de frontieră şi jandarm a fost reţinut de poliţişti după ce i-a luat viaţa propriului frate geamăn.

de Cristian Ionescu

la 19.03.2019 , 17:23

Un fost poliţist şi jandarm îşi ucide fratele geamăn, la Arad - Profi Media

Un eveniment neaşteptat a avut loc la Arad, unde un fost poliţist de frontieră şi jandarm a fost reţinut de poliţişti după ce i-a luat viaţa propriului frate geamăn.

Bărbatul, care a fost dat disponibilizat atât din Poliţa de Frontieră, cât şi din Jandarmerie pentru probleme de control ale agresivităţii, a fost prins în timp ce încerca să fugă.

Un fost poliţist şi jandarm îşi ucide fratele geamăn, la Arad

Articolul continuă după reclamă

Un fost poliţist de frontieră şi jandarm, din Arad, şi-a ucis fratele geamăn cu o lovitură de cuţit în piept. Oribila crima a pornit de la o moştenire, o ceartă legată de casa părintească.

Pe acelaşi subiect

Rănit grav, victima a mai apucat să se urce în maşina, de teama fratelui, care îl urmărea cu toporul în mână. Acolo l-au găsit medicii de pe ambulanţă, care nu l-au mai putut salva.

Presupusul criminal a fost ridicat de poliţişti de acasă, când se pregătea să fugă.

Fostul poliţist şi jandarm nu şi-a putut stăpâni pornirile criminale

Cei doi frati s-au intalnit in casa parinteasca  din Lipova, unde fostul jandarm crestea oi. Fratele sau i-a cerut sa plateasca facturile de curent si de aici a inceput scandalul. La un moment dat, unul dintre ei a pus mana pe un cutit si l-a lovit pe celalalt in piept.

Acesta a reusit sa fuga la masina si sa demareze, cu fratele sau geaman pe urme,care avea in mana un topor. A si reusit sa sparga parbrizul cu o lovitura puternica, apoi a fugit. Fratele sau, ranit grav, a mers cu masina cateva zeci de metri,dar s-a oprit intr-o stiva de lemne.

Probleme cu agresivitatea, dat afară din serviciu

Presuspusul criminal a fost retinut sub acuzatia de omor calificat. El a lucrat în Poliţia de Frontiera, iar în 2007, odata cu disponibilizarile din Ministerul de Interne a fost angajat la jandarmi. Dupa trei ani a fost insa disponibilizat din cauza agresivităţii. Acum, probabil va face mulţi ani de puşcărie.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Fost poliţist şi jandarm, dat afară pentru că era prea agresiv, îşi omoară fratele, la Arad