Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţist, la un pas de moarte

Un poliţist din Botoşani a fost la un pas să ajungă la spital, din cauza neatenţiei unui şofer. Agentul a vrut să-l tragă pe dreapta pe bărbatul care circula cu viteză mare

de Redactia Observator

la 19.02.2015 , 13:30

Un poliţist din Botoşani a fost la un pas să ajungă la spital, din cauza neatenţiei unui şofer. Agentul a vrut să-l tragă pe dreapta pe bărbatul care circula cu viteză mare. 

Cinci centimetri l-au despărţit pe agentul de la circulaţie de maşina scăpată de sub control de tânărul de 25 de ani. Poliţistul nu a avut timp să reacţioneze şi nici să se ferească.

Evenimentul rutier s-a produs pe fondul vitezei de deplasare, respectiv conducător marca VW circula în localitatea Flămânzi cu circa 103 km/h.

Vezi și

Şoferul a fost somat să tragă pe dreapta. Dar n-a păstrat viteza de deplasare. Maşina care circula în faţa lui, o dubiţă, a încetit la semnalul agentului. Iar şoferul neatent a lovit-o în plin.

Dubiţa a fost aruncată într-o curte. A rupt gardul şi a produs pagube. Proprietarii abia dacă-şi revin din şoc.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a ajuns la spital cu răni uşoare. După ce va fi externat, el va răspunde penal pentru faptele sale. Mai ales că nu avea nici permisul de conducere valabil. Îi fusese luat în urmă cu câteva luni, atunci când a mai produs un accident de circulaţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Poliţist, la un pas de moarte