Antena Meniu Search
x

Poliţist din Adjud, atacat de un bărbat care a început să-l muşte

Un bărbat din Bacău a lansat un atac neprevăzut asupra unui poliţist din Adjud, sărind pe omul legii şi muşcându-l puternic. Patrula de poliţişti fusese chemată de vecinii bărbatului, care au reclamat un scandal în bloc.

Un bărbat din Bacău a lansat un atac neprevăzut asupra unui poliţist din Adjud, sărind pe omul legii şi muşcându-l puternic.

Patrula de poliţişti fusese chemată de vecinii bărbatului, care au reclamat un scandal în bloc.

Poliţist muşcat de antebraţ, lovit în faţă

Agenţii veniţi să aplaneze un scandal monstrul într-un bloc din Adjud au avut parte de o experienţă foarte violentă şi total neprevăzută.

Pe acelaşi subiect

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Adjud au fost sesizați prin 112 de către o femeie, în vârstă de 43 de ani, din mun. Adjud, cu privire la un scandal între vecinii acesteia. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, ocazie cu care a fost depistat pe scara blocului în cauză un grup de persoane care tulbura ordinea și liniștea publică.

Întrucât una dintre persoanele prezente se manifesta violent şi amenința polițiștii, adresându-le cuvinte vulgare și jigniri, aceasta a fost condusă la parterul blocului, solicitându-i-se să îi însoțească pe polițiști la sediul poliției pentru verificări.

În momentul în care bărbatul era încătușat, acesta i-a lovit pe polițiști în zona feței și l-a mușcat pe unul dintre aceștia de antebrațul mâinii drepte.

Procurorii au cerut reţinerea pentru ultraj, Tribunalul i-a dat arest la domiciliu

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore imediat după săvârșirea faptelor, precizează desteptarea.ro.

Pe numele bărbatului, în vârstă de 30 de ani, din județul Bacău, instanța de judecată a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, măsură care a fost contestată de către procurori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Poliţist din Adjud, atacat de un bărbat care a început să-l muşte