Antena Meniu Search
x

Poliţist spulberat de o maşină furată, la volanul căreia se afla un minor beat, care a spart filtrul poliţiei

Un poliţist din Oradea se află în spital, cu multiple traumatisme, după ce a fost lovit cu maşina furată de un adolescent de 15 ani, beat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.10.2019, 10:29

Foto cu caracter ilustrativ - Hepta

Un poliţist din Oradea se află în spital, cu multiple traumatisme, după ce a fost lovit cu maşina furată de un adolescent de 15 ani, beat.

Tânărul a încercat să scape de filtrul organizat de poliţişti pentru a-l prinde, iar în această încercare a spulberat poliţistul de pe şosea, oprindu-se apoi în parapetul metalic de la intrarea într-o piaţă.

Poliţist lovit cu maşina furată de un tânăr de 15 ani, din Oşorhei

Un poliţist din Oradea a fost rănit de o maşină furată, condusă de un minor de 15 ani, ameţit de aburii alcoolului.

"Un tânăr de 15 ani, din comuna Oşorhei, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe care este bănuit că tocmai l-ar fi sustras din localitatea Oşorhei, fără a poseda permis de conducere, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, la intersecţia cu strada Universităţii, încercând să scape de filtrul instituit în trafic de poliţiştii bihoreni, a acroşat un poliţist orădean, aflat în misiune, iar apoi a lovit frontal parapetul metalic de la intrarea în Piaţa 100”, anunţă IPJ Bihor.

În urma testării tânărului de 15 ani cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţistul, în vârstă de 30 de ani a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital, informează autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Poliţist spulberat de o maşină furată, la volanul căreia se afla un minor beat, care a spart filtrul poliţiei