Antena Meniu Search
x

Poliţistă lovită cu pumnul în faţă, la Mihăeşti, după ce a intervenit la un scandal

O poliţistă de 22 de ani a fost lovită cu pumnul în faţă de un bărbat, la Mihăeşti, după ce a intervenit la un scandal într-un bar din localitate. Tânăra făcea parte dintr-o patrulă mixtă a Secţiei de Poliţie Rurală şi a participat la intervenţie, încercând să îl imobilizeze pe unul dintre agresori.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.03.2019, 00:02

Poliţistă lovită cu pumnul în faţă, la Mihăeşti

O poliţistă de 22 de ani a fost lovită cu pumnul în faţă de un bărbat, la Mihăeşti, după ce a intervenit la un scandal într-un bar din localitate.

Tânăra făcea parte dintr-o patrulă mixtă a Secţiei de Poliţie Rurală şi a participat la intervenţie, încercând să îl imobilizeze pe unul dintre agresori.

Poliţistă lovită cu pumnul în faţă, la Mihăeşti

Un apel la 112 solicita ajutor la un bar din Mihăeşti, unde izbucnise un scandal, iar o patrulă mixtă a Secţiei de Poliţie Rurală, în componenţa căreia se afla şi o agentă de 22 de ani, s-a deplasat la faţa locului.

În timp ce oamenii legii încercau să-l imobilizeze pe Gheorghe P., în ajutorul acestuia a intervenit Costel A., de 46 de ani, din Mihăeşti, care a încercat să-i împiedice pe poliţişti să-şi exercite atribuţiile, iar agenta de poliţie a fost lovită în plină figură faţă.

Toate persoanele implicate în altercaţie au fost conduse la secţie pentru audieri.

Pe numele lor a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tulburare a liniştii şi ordinii publice şi ultraj, iar cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc incidentul şi implicarea fiecăruia dintre cei în cauză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Poliţistă lovită cu pumnul în faţă, la Mihăeşti, după ce a intervenit la un scandal