Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi polițiști din Cernavodă au salvat o fetiță de doi anișori, după ce copila s-a înecat cu un sirop administrat de mama sa

Doi polițiști din Cernavodă au reușit să salveze o fetiță de doi anișori, după ce copila s-a înecat cu un sirop administrat de mama sa.

de Redactia Observator

la 28.08.2018 , 20:55

Doi polițiști din Cernavodă au reușit să salveze o fetiță de doi anișori, după ce copila s-a înecat cu un sirop administrat de mama sa.

Cei doi polițiști, agentul Angel Vrabie și Luciana Marin, elevă a Școlii de Poliție din Câmpina, se aflau în orașul Cernavodă, iar la un moment dat au observat cum o fetiță, de 2 ani, s-a înecat cu un sirop administrat de mama sa.

Întrucât fetița nu mai putea respira, polițistul i-a adus de îndată un pahar cu apă, dar și-a dat seama că starea de sănătate a minorei se agravează.

Articolul continuă după reclamă

Imediat, agentul de poliție împreună cu eleva aflată în stagiul de practică au transportat-o pe micuță, însoțită de mama sa, cu autospeciala de poliție, la Spitalul Orășenesc Cernavodă, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Starea de sănătate a fetiței este stabilă, aceasta fiind transferată la Spitalul Municipal Medgidia, pentru investigații amănunțite, potrivit unei postări pe contul de Facebook al Poliției Române.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Ştiri sociale » Doi polițiști din Cernavodă au salvat o fetiță de doi anișori, după ce copila s-a înecat cu un sirop administrat de mama sa