Antena Meniu Search
x

Porcul de Crăciun se vinde ÎN RATE, pe internet

Porcul de Crăciun s-a mutat din coteţ în site uri. Ţăranii şi-au fotografiat marfa, şi-au cântărit bine cuvintele de prezentare şi au aşteptat clienţii.

Vezi și

Balerinele şi fotomodelele sunt atipice. Nu au 90, 60, 90. Dar pot avea 90.de kg.

Nu le atârnă şuncile, şi sunt numai bune. Împănate. Fotomodelele n-au botox, dar au.bot. Da, vorbim despre porci. Iar şedinţa foto are loc în studioul, pardon, în ferma familiei Anghel din Periş. Pozele trebuie să fie cât mai reuşite: doar vor fi postate pe internet.

Iar mesajul care le însoţeşte trebuie să fie unul convingător, astfel încât clienţii să se îmbrîncească la.fotomodele. Un click şi.porcul e al tău.

Internetul este plin de anunţuri publicitare cu porci de vânzare, cum pe vremuri ziarele erau pline de matrimoniale. Mesajele sunt care mai de care mai creative. "Vine Craciunul, alege-ţi porcul! Vând opt dolofani crescuţi doar cu cereale şi fără concentrate. Pozele sunt sută la sută reale."

Aşa încearcă să-şi atragă cumpărătorii un crescător de porci din judeţul Ilfov. Soluţii sunt şi pentru cei care nu au unde să taie animalul. Pot pleca acasă cu porcul numai bun de făcut fripură. Totul pentru o sută de lei în plus pentru fiecare animal.

Mai mult, în preţ intră şi testul de trichină, garanţia că marfa cumpărată este sănătoasă.

Crescătorii îşi vând animalele şi în rate.

Preţurile sunt la fel ca în târguri. Astfel, pe internet, porcul în viu porneşte de la 8 până la 14 lei kilogramul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Porcul de Crăciun se vinde ÎN RATE, pe internet