Antena Meniu Search
x

Portofel cu aproape 12.000 de lei, pierdut în Autogara Nord, din Craiova

Un bărbat din Craiova a pierdut în Autogara Nord din Craiova un portofel care conţinea aproape 12.000 de lei.Cel care l-a găsit, un tânăr de 33 de ani, din Gherceşti, nu a căzut pradă tentaţiei şi a dus portofelul cu mica avere la sediul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.03.2019, 23:58

Un bărbat din Craiova a pierdut în Autogara Nord din Craiova un portofel care conţinea aproape 12.000 de lei.

Cel care l-a găsit, un tânăr de 33 de ani, din Gherceşti, nu a căzut pradă tentaţiei şi a dus portofelul cu mica avere la sediul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova.

Portofel plin cu bani, pierdut în Gară de un craiovean

Un bărbat, de 33 ani, din localitatea Ghercești, a venit la sediul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova, pentru a preda poliţiştilor un portofel găsit în zona Autogării Nord din municipiu Craiova.

Portofelul conţinea documente şi 11.720 de lei. Poliţiştii l-au identificat pe cel căruia îî aparţinea portofelul, un bărbat din Craiova, și l-au invitat  la sediul unităţii de poliţie,  pentru a-i preda bunurile.

Cetăţeanul care a adus portofelul pierdut a primit din partea conducerii S.R.P.T. Craiova o diplomă, în semn de prețuire și recunoștință pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Portofel cu aproape 12.000 de lei, pierdut în Autogara Nord, din Craiova