Antena Meniu Search
x

Povestea cutremurătoare a Mădălinei Strugaru, iubita solistului Goodbye to Gravity, care a pierdut lupta cu viața

Prietena solistului Goodbye to Gravity Mădălina Strugaru, a murit la Spitalul Floreasca din Capitală. Tânăra muncea într-o multinațională și colegii ei au demarat o strângere de fonduri zilele trecute pentru ca pacienta să aibă parte de cele mai bune îngrijiri medicale

Alte două persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, printre care prietena solistului Goodbye to Gravity Mădălina Strugaru, au murit la Spitalul Floreasca din Capitală. Tânăra muncea într-o multinațională și colegii ei au demarat o strângere de fonduri zilele trecute pentru ca Mădălina să aibă parte de cele mai bune îngrijiri medicale.

Potrivit unor surse medicale, printre cei doi pacienţi de la Floreasca decedaţi în cursul nopţii este Mădălina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ.

Acesta a fost transferat, în 7 noiembrie, într-un spital din oraşul olandez Beverwijk. După incendiul din clubul Colectiv, Andrei Găluţ a fost internat în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii, fiind ventilat mecanic. Familia lui a făcut apel, pe Facebook, la românii care se află în Olanda, în măsura în care pot, să o susţină pe mama lui Andrei, Mariana Belean, care se află alături de fiul ei.

Iubitul ei, singurul supraviețuitor din trupă

Singurul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity este Andrei Găluț. Solistul trupei a fost transferat, în 7 noiembrie, într-un spital din oraşul olandez Beverwijk. După incendiul din clubul Colectiv, Andrei Galuţ a fost internat în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii, fiind ventilat mecanic.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 13 zile de la tragedie au decedat alte 26 de persoane, numărul victimelor ajungând, joi, la 53.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 36 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă opt au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia şi unul în Franţa.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Povestea cutremurătoare a Mădălinei Strugaru, iubita solistului Goodbye to Gravity, care a pierdut lupta cu viața