Antena Meniu Search
x

Poziţia în care partenerii de viaţă dorm arată perfect stadiul în care se află relaţia lor

Cea mai populară poziţie de dormit este linguriţa, adică momentul în care ambii parteneri dorm pe aceeaşi parte şi cel mai des el o ţine în braţe pe ea. Pentru astfel de cupluri dragostea pluteşte în aer şi dorinţa de a fi mereu împreună este mai mult decât evidentă.

Vezi și

Cea mai populară poziţie de dormit este linguriţa, adică momentul în care ambii parteneri dorm pe aceeaşi parte şi cel mai des el o ţine în braţe pe ea. Pentru astfel de cupluri dragostea pluteşte în aer şi dorinţa de a fi mereu împreună este mai mult decât evidentă. 

O relaţie sănătoasă nu se vede doar din felul în care partenerii se comportă în timpul zilei. Ci şi în timpul nopţii. Mai exact, specialiştii susţin că poziţia în care partenerii de viaţă dorm arată perfect stadiul în care se află relaţia lor. Ştiu! Cei mai mulţi vor spune că aşa ceva nu are logică, pentru nu suntem conştienţi de mişcările pe care le facem atunci când dormim.

Doar că nimeni nu vorbeşte despre poziţile inconştiente, ci despre cele în care ne aşezăm înainte să adormim. De exemplu dragostea pluteşte în aer într-un cuplu care doarme îmbrăţişat. Pe de altă parte tensiunile şi chiar obişnuinţa se observă între doi parteneri care adorm la distanţă unul faţă de altul.

O părere avizată poate spune mai multe despre dinamica acelui cuplu doar după modeul în care aceştia dorm. De exemplu dacă unul dintre parteneri îl ţine pe celălalt în braţe se vede cine oferă afecţiune în cuplul respectiv.

A două poziţie de somn mai este numită şi luna de miere. Cuplurile aflate la începutul unei relaţii sau a unei căsnici dorm îmbrăţişaţi unul cu faţa la celălalt. Pe cât este de incomodă pe atât de multă dragoste şi pasiune emană.

Dacă cei doi parteneri îşi întorc spatele, nu se ating şi dorm la distanţă unul de altul înseamnă că fie există o perioadă tensionată între cei doi, fie obişnuinţa s-a instalat comod în locul dragostei ce definea cândva relaţia.

Dacă pertenerul dumneavoastră în timpul somnului evită să de regulă sunt semnalate anumite nemulţumiri sau probleme care pot apărea în cuplu. Este bine să încercaţi să aflaţi ce-l frământă pe partenerul dvs şi să iniţiaţi contactul fizic în timp ce dormiţi.

Oricât de nesemnificativ vi se pare poziţia în care dormiţi noaptea, specialiştii au constatat că perechiile care dorm îmbrăţişate noaptea au o viaţă de cuplu armonioasă şi fericită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Poziţia în care partenerii de viaţă dorm arată perfect stadiul în care se află relaţia lor