Antena Meniu Search
x

Precipitatiile abundente au facut probleme in mai multe judete

Precipitatiile abundente au facut probleme si in alte judete. Nici macar orasele n-au scapat de furia apelor. Mai multe strazi din Bistrita s-au transformat in lacuri de acumulare

Vezi și

La Iasi, patru elevi si profesoara cu care mergeau la un concurs au ajuns cu masina intr-un sant, dupa ce femeia a pierdut controlul din cauza aluviunilor de pe drum.

Navala apelor nu a asteaptat sa i se deschida poarta! Localnicii din comuna Valea Seaca s-au trezit cu puhoiul in gospodarii. Firicelul de apa de zilele trecute, s-a transformat acum intr-un fluviu distrugator care a maturat totul in cale oi a separat lumea, pe insulite de uscat.

Invinsi de furia naturii, si localnicii din comuna vasluiana Muntenii de Sus au privit neputinciosi cum apa le distruge casele, gospodariile si culturile. Mai multe locuinte stau sa se darame din cauza apei infiltrate in pereti, iar proprietarii risca sa ramana pe drumuri. Apa murdara a acoperit si fantanile, asa ca sute de oameni nu mai au ce sa bea.

In Vrancea, aluviunile au distrus mai multe drumuri comunale si aproape ca au izolat de lume zeci de familii.

Probleme au fost si in orase. Canalizarile n-au mai facut fata si au transformat strazile in adevarate fluvii. Cei care s-au incumetat sa scoata din garaj masinile mai vechi, s-au oprit dupa doar cativa kilometri. In Bistrita, mai multe gospodarii au fost umplute de mizeria adusa din canalizari.

Pana acum, apele au pus stapanire pe mai multe judete din nordul si estul tarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Precipitatiile abundente au facut probleme in mai multe judete