Cum arată Crăciunul la Castelul Regal
Familia regală a fost cuprinsă de febra pregătirilor de crăciun. În palatul de la Săvârşin stă semeţ acum un brad.
Principesa Margareta şi sora ei Principesa Elena l-au împodobit, cu globuri roşii şi aurii, înainte să pregătească masa pentru Crăciun.
În timp ce afară, Principele Radu şi Prinţul Nicolae primeau colindătorii, în salonul castelului, Principesa Margareta, împreună cu sora sa, Principesa Elena, puneau ultimele globuri în bradul de Crăciun.
Tot Principesa Margareata a stabilit şi meniul pentru zilele de sărbătoare. Anul acesta familia regală nu va mai servi curcan la masa din Ajun.
Gâscă la cuptor umplută cu carne tocată de pui şi ficăţei şi cu rozmarin, salvie, prune uscată, lamai, fructe confiate. şi toată gâsca asta se pune pe un pat de legume. Şi desertul va fi la fel de sofisticat.
Un plum pudding, care este un desert tradiţional din Anglia de fapt, dar cu fructe uscate şi cu tot felul de umpluturi. E foarte bun.
Mâine însă, în ziua de Crăciun, la palatul regal se va mânca româneşte.
De pe masă nu vor lipsi cârnaţii, caltaboşii, toba sau sarmalele. Iar la desert familia regală va avea cozonac cu sos de vanilie.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰