Antena Meniu Search
x

Premierul Florin Cîţu, noi detalii despre salariile românilor: "Salariul mediu nominal creşte semnificativ"

Premierul Florin Cîţu a anunţat vineri, pe pagina personală de Facebook, că autorităţile sunt pregătite să dea veşti bune românilor în legătură cu salariile acestora.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 14.05.2021, 07:56

Florin Cîţu, la o întâlnire cu preşedintele Comisiei Europene
Florin Cîţu are veşti bune în legătură cu economia României - Hepta
  • Florin Cîţu are veşti bune în legătură cu economia României.

Printre altele, premierul Florin Cîţu a ţinut să precizeze că "salariul mediu nominal creşte semnificativ. Puterea de cumpărare a românilor creşte semnificativ".

Florin Cîţu a oferit o serie de cifre despre ce înseamnă economia României post-pandemie şi a anunţat că "creşterea economică din 2021, de care vor beneficia toţi românii, o să fie peste toate estimările de la începutul anului. Vă garantez".

Susţinătorii lui Florin Cîţu solicită soluţii pentru Educaţie şi IMM-uri

Florin Cîţu a prezentat cifrele în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut: "Comparativ cu luna martie a anului precedent, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 7,7% Indicele câştigului salarial real a fost 104,5% pentru luna martie 2021 faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. Indicele câştigului salarial real a fost 105,0% pentru luna martie 2021 faţă de luna precedentă".

Mesajul transmis de Florin Cîţu a provocat reacţii mixte. O parte dintre susţinătorii săi au transmis că "aceste creşteri salariale apar doar la bugetarii care deja aveau salarii ridicate", în timp ce alţi susţinători ai lui Florin Cîţu l-au invitat pe premier să ofere soluţii pentru Educaţie şi salvarea IMM-urilor care au adunat datorii semnificative în perioada pandemiei de coronavirus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Premierul Florin Cîţu, noi detalii despre salariile românilor: "Salariul mediu nominal creşte semnificativ"