Antena Meniu Search
x

Ultima săptămână din august a adus reduceri substanţiale pe litoral

Camerele sunt mai ieftine cu aproximativ 100 de lei, iar pachetele all-inclusive - chiar şi cu o mie de lei. Avantajele pentru turişti nu se opresc aici, promit hotelierii.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 25.08.2020, 17:44

Vezi și
  • Turiştii spun că preţurile au fost reduse simţitor.
  • În Jupiter, de exemplu, un şezlong costă acum 10-15 lei pe zi.

Ele vor continua până în septembrie, mai ales că meteorologii spun că vremea va fi perfectă pentru un sejur la mare.

Ca în fiecare an, odată cu apropierea de final a sezonului estival, preţurile încep să scadă considerabil pe litoralul românesc. Acum însă, turiştii spun că preţurile au fost reduse simţitor.

În Jupiter, de exemplu, un şezlong costă acum 10-15 lei pe zi, comparativ cu 25 de lei pe zi, cât era săptămâna trecută. Iar valul de ieftiniri nu se opreşte aici.

Anca Nedea, proprietar hotel 3 stele: De la 1 septembrie vorbim de reduceri de 40-50, la unele proprietăţi 60% comparativ cu vârful sezonului.

Şi în Mamaia, scad preţurile.

Nicolae Bucovală, președinte Asociația Patronală Mamaia: La un hotel de 3 stele în Mamaia, care în vârf de sezon tariful era între 300-400 de ron pe noapte camera dublă cu mic dejun pentru două persoane, acum avem la acum avem la 250-300 de lei.

Reporter: Speraţi să-i atrageţi pe turişti dacă preţurile scad?

Alin Ciobanu, manager plajă: Sunt obişnuiţi să vină, au venit în fiecare început de septembrie. Au venit fiindcă scad şi preţurile pe la hoteluri şi vin.

Tot de săptămâna viitoare, cei din industria ospitalităţii speră că Executivul le va permite să redeschidă restaurantele, chiar dacă - pentru mulţi - va fi tardiv. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ultima săptămână din august a adus reduceri substanţiale pe litoral