Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi prieteni din Vaslui au crezut că a dat norocul peste ei, atunci când o fată i-a chemat pe amândoi la întâlnire

Doi prieteni din Miclești, județul Vaslui, în vârstă de 19 şi 20 de ani, au crezut că vor petrece clipe de neuitat în compania unei tinere domnişoare, care i-a chemat pe amândoi într-un loc ferit de privirile lumii, pe drumul dintre Oltenești şi Vinețești.

de Cristian Ionescu

la 17.07.2020 , 18:52

O tânără din Vaslui a jefuit doi băieţi, pe care i-a invitat să petreacă împreună momente de neuitat - Profimedia Images/Foto de arhivă

Evident, cei doi au plecat vineţi de la locul întâlnirii, tânăra chemând şi alte trei persoane, care i-au bătut şi jefuit pe cei doi prieteni.

Vineri, Judecătoria Huși a dispus arestarea preventivă a celor trei persoane pentru tâlhărie, iar tânăra este cercetată în stare de libertate.

"Doi bărbați de 24, respectiv 19 ani, și o femeie de 22 de ani, din județul Vaslui, au fost reținuți de către polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată", informează IPJ Vaslui, citaţi de vremeanoua.ro.

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, polițiștii informează că au probat activitatea infracțională a trei persoane din județul Vaslui, bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că femeia de 22 de ani, din comuna Oltenești, județul Vaslui, le-ar fi dat întâlnire unor tineri de 20, respectiv 19 ani, din comuna Miclești, județul Vaslui, pe drumul ce leagă localitățile Oltenești – Vinețești.

Ulterior sosirii lor, femeia i-ar fi anunțat printr-un SMS pe complicii săi, respectiv un bărbat de 24 de ani, din comuna Muntenii de Jos, județul Vaslui și un tanăr de 19 ani, din comuna Bunești-Averești, județul Vaslui, care s-au deplasat cu un autoturism spre punctul de întâlnire menționat anterior.

Acolo, bărbații cercetați i-ar fi agresat pe cei doi tineri din comuna Miclești, județul Vaslui, cu un corp contondent și, prin violență, i-ar fi deposedat de bani și de alte bunuri. Prejudiciul în cauză este estimat la aproximativ 1500 de lei.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Doi prieteni din Vaslui au crezut că a dat norocul peste ei, atunci când o fată i-a chemat pe amândoi la întâlnire