Antena Meniu Search
x

Un nou bulevard în Bucureşti! Cum se ajunge mai uşor în centru şi noile reguli de circulaţie

Un nou bulevard a apărut în Capitală. Mai exact o primă bucată din celebrul Bulevard Buzeşti-Berzei-Uranus a fost inaugurată.

Vezi și

Tronsonul de doi kilometri este cea mai modernă arteră a Bucureştiului şi îi va ajuta pe şoferi să ajungă mai repede în centru.

Şoferii care vroiau să ajungă în centrul Capitalei folosind Piaţa Victoriei aveau până acum două variante de acces. Bulevardul Lascăr Catargiu şi Calea Victoriei.

Însă, de astăzi, vor putea folosi şi primii doi kilometri din Diametrala Buzeşti-Berzei-Uranus.

După aproape trei ani în care lucrările mai mult au stagnat din cauza contestatarilor, s-a dat drumul la circulaţie.

Odată cu deschiderea bulevardului au apărut şi noi reguli de circulaţie. Astfel, bucureştenii care vor veni dispre piaţa Victoriei nu vor mai putea face dreapta pe Calea Griviţei.

Pe tronsonul dintre Piaţa Victoriei şi Vasile Pârvan vor circula zilnic 36 de mii de maşini. Iar cu cele 4 linii de tramvai şi 6 linii de autobuz vor călători 12.000 de bucureşteni în fiecare zi. 

Până acum, lucrările au costat 130 de milioane de lei. Întregul bulevard ar trebui finalizat până la sfârşitul lui 2015.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un nou bulevard în Bucureşti! Cum se ajunge mai uşor în centru şi noile reguli de circulaţie