Antena Meniu Search
x

Prima reacție a lui Alexandru Arșinel privind acuzațiile de tentativă de omor la adresa medicului Mihai Lucan, care l-a operat în 2013: "E oribil"

Actorul Alexandru Arșinel sare în apărarea medicului Mihai Lucan, care l-a operat în 2013, spunând că nu crede că sunt adevărate acuzațiile ce i se aduc.

Actorul Alexandru Arșinel sare în apărarea medicului Mihai Lucan, care l-a operat în 2013, spunând că nu crede că sunt adevărate acuzațiile ce i se aduc.

Fost pacient al doctorului Mihai Lucan, actorul Alexandru Arşinel nu crede acuzaţiile de tentativă de omor care i se aduc acum specialistului.

"Nu pot să cred că sunt adevărate aceste acuzaţii de tentativă de omor. Să acuzi un om că încearcă să-şi saboteze un coleg prin tentativă de omor este ceva oribil. Se pot întâmpla accidente, dar să le pui sub imperiul unei rele voinţe, nu se poate aşa ceva. Nu pot să cred că un om care s-a luptat o viaţă întreagă să salveze oameni poate face un astfel de gest. În ceea ce priveşte banii găsiţi la domnul doctor, nu comentez", a declarat actorul Alexandru Arşinel pentru Mediafax.

Pe acelaşi subiect
MIhai Lucan, acuzat de tentativă de omor cu premeditare

Procurorii DIICOT au început urmărirea penală "in rem" pentru tentativă de omor calificat cu premeditare, după ce medicul Mihai Lucan ar fi încercat să secţioneze intenţionat artera unui pacient, pentru a-i face rău unui coleg, a mai scris sursa citată.

Alexandru Arşinel a fost, în 2013, unul dintre pacienţii medicului din Cluj, Lucan făcându-i un transplant de rinichi. Preşedintele Asociaţiei pentru Solidaritate şi Empatie "Claudia Safta" din Cluj-Napoca, Emanuel Ungureanu, a făcut atunci o plângere penală, acuzând că actorul a primit un rinichi la doar 3 zile după ce a intrat în evidenţele Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca.

Fost angajat al Institutului, Ungureanu este cel care, de altfel, de 15 ani îl reclamă pe medicul Lucan la diferite instituţii. Tot de la o reclamaţie făcută de acesta a pornit acum ancheta DIICOT care îl cercetează pe doctorul din Cluj, acuzându-l de delapidare, după ce ani la rând a folosit aparatura Institutului de Urologie la clinica sa privată, Lukmed. Pe 21 decembrie, medicul şi fiul său au fost reţinuţi timp de 24 de ore, iar apoi au fost plasaţi sub control judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Prima reacție a lui Alexandru Arșinel privind acuzațiile de tentativă de omor la adresa medicului Mihai Lucan, care l-a operat în 2013: "E oribil"